Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Απίστευτο! Πιστόλι με γεμιστήρα και σφαίρες κάτω από πλάκα πεζοδρομίου στα Εξάρχεια εντόπισαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατά την επιχείρηση σύλληψης διακινητών ναρκωτικών (εικόνες)

Πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια εντόπισαν αστυνομικοί κάτω από πλάκα πεζοδρομίου στα Εξάρχεια στο πλαίσιο επιχείρησης...
που πραγματοποίησαν άνδρες της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας με σκοπό την σύλληψη διακινητών ναρκωτικών ουσιών.
Το όπλο, όπως και η γεμιστήρα και οι κάλυκες θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια στο παρελθόν.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν 8 άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 550 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία ECSTASY, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας καθώς και 200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive