Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Κι άλλος δίποδος πίθηκος ολογυμνος στη Λάρισα τώρα. Πανικός στο κέντρο της πόλης από μαύρο άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για Λάρισας από άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Λάρισας όταν οι κάτοικοι αντίκρισαν ξαφνικά έναν μαυρο άνδρα να περιφέρεται γυμνός στην οδό 23ης Οκτωβρίου....
Σύμφωνα το onlarissa.gr, το περιστατικό διήρκεσε περίπου 10 λεπτά. Ο άνδρας φερόταν αλλοπρόσαλλα, χορεύοντας και ξαπλώνοντας στο οδόστρωμα, ενώ κάποια στιγμή έπεσε πάνω σε δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, σπάζοντας το παρμπρίζ του ενός. Στο σημείο έφτασε περιπολικό οι αστυνομικοί του οποίου τον συνέλαβαν και αναμένεται να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο της πόλης για ψυχιατρική εξέταση.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΤΕ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κέντρο εισαγωγής διεθνών κακοποιών και εγκληματιών η Ελλάδα με τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ

    http://amfipolinews.blogspot.com/2019/06/blog-post_584.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ''Κέντρο εισβολής διεθνών εγκληματιών και κακοποιών χει γίνει η Ελλάδα με τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ που στην ουσία επιτρέπουν τη διάπραξη εγκλημάτων χωρίς ουσιαστικές κυρώσεις. Αλλοδαποί κακοποιοί έχουν αποκαλύψει σε φιλικές συζητήσεις τους ότι, επιλέγουν να εγκαθίστανται και να δρουν στην Ελλάδα λόγω ακριβώς της εξωφρενικά ελαστικής της νομοθεσίας.
    Η Αθήνα ειδικότερα έχει μεταβληθεί σε κέντρο κάθε είδους εγκληματικής και παραβατικής δραστηριότητας για διακίνηση ναρκωτικών, πορνείας, παιδοφιλίας, κλοπές ανθρώπινων οργάνων κλπ.Σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε κοινή θέα, γίνεται διακίνηση και χρήση σκληρών ναρκωτικών, ενώ τρόμος και φόβος έχει καταλάβει τους εργαζόμενους και καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης από τα συνεχή επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, αρκετά από τα οποία έχουν οδηγήσει σε βαρείς τραυματισμούς ή και θανάτους.
    Εκτός από τους αλλοδαπούς κακοποιούς, τους σωματέμπορους, τους δουλέμπορους, τους εμπόρους ναρκωτικών που έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα, ανθίζει και ο ναρκοτουρισμός. Από όλο τον κόσμο έρχονται ναρκομανείς για να πάρουν τη δόση τους έναντι ευτελών ποσών και χωρίς κανένα κίνδυνο.
    Ο νέος ποινικός κώδικας...''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive