Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Με εντολή Σπίρτζη ο διορισμός του υιού Παϊτέρη. Σπίρτζης: Ο παλαιοκομματισμός φταίει που βλέπετε την πρόσληψη Παϊτέρη σαν ρουσφέτι . ΒΙΝΤΕΟ



O υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης έχει προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σε περίπου 30 προσωρινές προσλήψεις, στον τομέα αποκατάστασης επιπτώσεων φυσικών καταστροφών για τον Νομό Χανίων....
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι προσλήψεις αποφασίστηκαν στο παραπέντε των εκλογών της 7ης Ιουλίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες των ισχυρών βροχοπτώσεων που έπληξαν την δυτική Κρήτη τον Φεβρουάριο. Ανάμεσα στους προσληφθέντες, είναι και ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη, ο οποίος όπως δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ, είχε ζητήσει από τον υπουργό Υποδομών να προσλάβει τον γιο του και βρήκε πολύ θετικό το γεγονός ότι ο κ. Σπίρτζης ανταποκρίθηκε στο αίτημα του. Οι προσλήψεις έχουν χρονική διάρκεια οκτώ μηνών.
Μεταξύ των προσληφθέντων είναι ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Βασίλη Παϊτέρη.
Αλέξης Τσίπρας και Βασίλης Παϊτέρης στο Μαξίμου
Όπως ανέφερε ο κ. Παϊτέρης στον ΣΚΑΪ είχε ζητήσει από τον κ. Σπίρτζη να προσλάβει τον γιο του προ αρκετών μηνών, χαρακτηρίζοντας θετικό το γεγονός πως ο υπουργός ανταποκρίθηκε στο αίτημα του.
Στο θέμα κλήθηκε να απαντήσει ο ίδιος ο κ. Σπίρτζης, ο οποίος όχι μόνο υπεραμύνθηκε της απόφασής του, αλλά κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι φταίει ο παλαιοκομματισμός που βλέπουν την πρόσληψη του υιού Παϊτέρη ως ρουσφέτι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive