Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΓΙΑΤΙ λεμε "ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" είναι οι αναρχοληστές; ΙΔΟΥ: Με αφορμή τη σημερινή σύλληψη των 2 δραστών για την απόπειρα ληστείας στο ΑΧΕΠΑ, ας θυμηθούμε τι έλεγαν οι Συριζαίοι για τον έναν, φερόμενο ως δράστη, Κώστα Σακκά. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Σακκάς και Δημητράκης οι δύο δράστες της ληστείας στο ΑΧΕΠΑ
Οι παλιοί γνώριμοι της αντιτρομοκρατικής φέρεται να είναι οι δύο δράστες που αποπειράθηκαν να ληστέψουν σήμερα χρηματαποστολή στο ΑΧΕΠΑ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστα Σακκά
Ο Κώστας Σακκάς και ο Γιάννης Δημητράκης φέρεται να είναι οι δύο δράστες που αποπειράθηκαν να ληστέψουν σήμερα χρηματαποστολή στο ΑΧΕΠΑ. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστα Σακκά
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και μίας 39χρονης γυναίκας....
Οι δύο άνδρες βρίσκονταν στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, που παρακολουθούσε τα βήματά τους για καιρό.  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κώστας Σακκάς και ο Γιάννης Δημητράκης ήρθαν σήμερα από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να πραγματοποιήσουν τη ληστεία. Να σημειωθεί πως σήμερα θα πραγματοποιούνταν και η μισθοδοσία των εργαζομένων, που σημαίνει πως η κασετίνα της χρηματαποστολής που προοριζόταν για το ΑΤΜ του ΑΧΕΠΑ θα περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Σακκάς και Δημητράκης οι δύο δράστες της ληστείας στο ΑΧΕΠΑ
Περίπου στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, οι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, οπλοφορώντας και προσποιούμενοι ο ένας τον γιατρό και ο άλλος τον ασθενή, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους security της χρηματαποστολής, τους αφαίρεσαν την κασετίνα και διέφυγαν.  Περνώντας μέσα από το νοσοκομείο έφτασαν στην Αγίου Δημητρίου με σκοπό να επιβιβαστούν σε όχημα και να φύγουν. Ωστόσο, δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής είχαν ήδη αναπτυχθεί στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο άνδρες.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Σακκάς και Δημητράκης οι δύο δράστες της ληστείας στο ΑΧΕΠΑ
Ο 41χρονος σήμερα Γιάννης Δημητράκης είχε καταδικαστεί για την ένοπλη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2006. Η μοιραία για τη σύλληψή του ληστεία, στις 16 Ιανουαρίου 2006, εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς εν μέσω της οδού Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Δημητράκης τραυματίστηκε. Καταδικάστηκε για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.  Εμβληματική μορφή για πολλές από τις ομάδες και τα σχήματα του αναρχικού χώρου, ο τελειόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά είχε πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη εξέγερση των κρατουμένων στις φυλακές Μαλανδρίνου, την άνοιξη του 2006, όταν κατήγγειλε ότι τον ξυλοκόπησαν ανηλεώς σωφρονιστικοί υπάλληλοι. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Σακκάς και Δημητράκης οι δύο δράστες της ληστείας στο ΑΧΕΠΑ
Το 2009, όταν κρατούνταν στην Αλικαρνασσό, δέχτηκε επίθεση στα λουτρά των φυλακών από τον συγκρατούμενό του και θεωρούμενο υπαρχηγό της «Χρυσής Αυγής» Αντώνη «Περίανδρο» Ανδρουτσόπουλο, παραμονές της μεταγωγής του στον Κορυδαλλό.  Ο 35χρονος αναρχικός Κώστας Σακκάς, συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2010 μαζί με τον Αλέξανδρο Μητρούσια στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη, από ομάδα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ, τη στιγμή που εξέρχονταν από ενοικιαζόμενη αποθήκη, στην οποία βρέθηκε οπλισμός. Eίναι ένα από τα βαριά ονόματα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Θεωρήθηκε στέλεχος των Πυρήνων της Φωτιάς και προφυλακίστηκε. 

Μετά το πέρας του ανώτατου ορίου προφυλάκισης κατηγορούμενου (30 μήνες), τον Ιούνιο του 2013, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε νέα παράταση της κράτησής του, γεγονός που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων από μερίδα του εγχώριου και του ξένου Τύπου, πολιτικών, νομικών, ακαδημαϊκών και της Διεθνούς Αμνηστίας. Ο Κώστας Σακκάς ξεκίνησε τότε απεργία πείνας και έπειτα από τις αντιδράσεις το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την αποφυλάκισή του επιβάλλοντας αυστηρούς περιοριστικούς όρους. Το 2014 συνελήφθη ξανά για παραβίαση των όρων, ωστόσο αθωώθηκε τελεσίδικα. Τον επόμενο μήνα δεν εμφανίστηκε ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα και έκτοτε αναζητούνταν. 

Το 2015 καταδικάστηκε ερήμην σε 16 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και άλλα αδικήματα. Στις 5 Αυγούστου 2016 ύστερα από καταδίωξη συνελήφθη στη Σπάρτη. Στο Εφετείο η ποινή του μειώθηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη (για διακεκριμένη οπλοκατοχή) και αθωώθηκε από κάθε κατηγορία σχετικά με ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Αυτή η μείωση της ποινής του οδήγησε στην αποφυλάκισή του το 2018 σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.  
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν κρύβονται πλέον οι Συριζαίοι - Ζητούν επίσημα την αποφυλάκιση τρομοκράτη Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013



Νέα ανακοίνωση υπέρ της αποφυλάκισης τρομοκράτη εξέδωσε ο Σύριζα
Συγκεκριμένα, απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά από τις φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος είναι προφυλακισμένος για την συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" και άλλα συναφή αδικήματα. Ο κατηγορούμενος έκανε αίτηση αποφυλάκισης την οποία απέρριψε το συμβούλιο εφετών, επικυρώνοντας έτσι την απόφαση να παραταθεί η προφυλάκισή του για 36 μήνες. Ο Σύριζα λοιπόν με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «παράνομη και εξοντωτική την κράτηση» του τρομοκράτη και επισημαίνει ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος γιατί έχει συμπληρώσει το ανώτατο όριο κράτησης μέχρι να δικαστεί.
Την άμεση παύση της προφυλάκισης του Κώστα Σακκά ζήτησε σε ανακοίνωσή της, και η Νεολαία του ΣΥΝ. Μάλιστα μετά την απόρριψη του αιτήματος της αποφυλάκισής του από το συμβούλιο εφετών θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους συνηγόρους του με θέμα την παράνομη εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης σε Πολυχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης! Σημειώνουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί με τον πασίγνωστο τρομοκράτη Μαζιώτη που τον άφησαν με περιοριστικούς στο 18μηνο και φυσικά εξαφανίστηκε. Βέβαια κατόπιν εορτής το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 50 χρόνια φυλακή.  
Ποιο είναι το ποιόν του Κώστα Σακκά, για τον οποίο κινητοποιείται ολόκληρος ο Σύριζα; Ο 29χρονος πλέον Σακκάς, όπως και τα περισσότερα golden boys της αριστεράς τρομοκρατίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι. Είχε εξετασθεί ως ύποπτος για συμμετοχή στους “Ληστές με τα μαύρα” μετά από ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στου Γκύζη, χωρίς να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του.
O Σακκάς συνελήφθη τον Απρίλιο του 2010 στη Νέα Σμύρνη, την ώρα που έβγαινε από αποθήκη στην οποία φυλασσόταν οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς". Κατά την σύλληψή του μαζί με τον Αλέξανδρο Μητρούσια σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ορειβατικό σάκο που είχαν μαζί τους, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια Glock, ένα υποπολυβόλο Scorpion, ένα υποπολυβόλο αγνώστων στοιχείων, μία χειροβομβίδα, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο κινητά τηλέφωνα και ένα usb. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί τη σχέση του με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, αρνείται ωστόσο πως είναι μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς».
Ο Σύριζα από κόμμα των λαθρομεταναστών, γίνεται επισήμως και κόμμα των τρομοκρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive