Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Τσίπρας: "Θα φύγω αν πέσουμε κάτω από το 23%". Δλδ τώρα μας απειλείς; Δρόμοοοο ρεεεεεε Στον Μαδούρο ή στον Ζαεφ γρήγοραααα

Αποτέλεσμα εικόνας για Τσίπρας: Θα φύγω αν πέσουμε από το 23%

Άνοιξε ζήτηµα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Οι ελιγµοί και τα σενάρια της επόµενης µέρας στην Κουµουνδούρου Την παραίτησή του στη διάθεση των οργάνων της Κουµουνδούρου, αν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείµενες εθνικές εκλογές είναι κάτω από το όριο του 23%, δηλαδή... κάτω από την επίδοση του κόµµατος στις κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξετάζει ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος ήδη έχει τεθεί σε καθεστώς αυστηρής επιτροπείας από τις δυνάµεις της εσωκοµµατικής αντιπολίτευσης.Το απόγευµα της περασµένης Κυριακής, οπότε και συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στην Κουµουνδούρου µε τη συµµετοχή κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και του κόµµατος, µε σκοπό να προετοιµάσει το έδαφος για την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, έριξε στο τραπέζι το σενάριο της «παραίτησής» του, προκειµένου να αποφύγει εγκαίρως την εκδήλωση επιθετικών κινήσεων προς το πρόσωπό του. Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού ήταν µονόδροµος, καθώς οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στην Κουµουνδούρου δεν άφηναν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας σε σχέση µε το αποτέλεσµα της κάλπης των ευρωεκλογών και ο ίδιος έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του πριν οι εσωκοµµατικοί του αντίπαλοι τον στήσουν στον τοίχο. ∆ηλαδή, η περίφηµη οµάδα των «53+», µε άτυπο ηγέτη τον Ευκλ. Τσακαλώτο, καθώς και το αποκαλούµενο ιστορικό ιερατείο του κόµµατος, που εκπροσωπείται από την τριανδρία των Ν. Βούτση, Π. Σκουρλέτη και Ν. Φίλη.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ;;

    ΑΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ
    ΣΤΗ ΑΡΤΑ ΩΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ
    ΜΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ
    ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΩ ΝΑ ΒΟΣΚΕΤΕ ΚΑΤΣΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive