Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Ανενόχλητοι δέρνουν, καίνε & σπάνε οι παρακρατικοί. Απίστευτο: Αυτα που έγιναν στο Ναύπλιο και αλλού χθες τα μεσάνυχτα είναι βγαλμένα από μαφιόζικη ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)


Άγνωστοι την «φύλαγαν» σε υποψήφιο της ΝΔ. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο υποψήφιος της ΝΔ με την παράταξη του δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά και ο αδερφός του, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από δυο αγννώστους έξω από το εκλογικό του κέντρο.  Συγκεκριμένα...
όπως μεταδίδει το anagnostis, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Π.Αναγνωσταρά, είχε βγεί από το εκλογικό κέντρο μαζί με τον αδερφό του και περνούσε την οδό Ασκληπιού, έχοντας σταματήσει στη νησίδα.     Εκείνη ήταν και η στιγμή που από σταματημένο βαν βγήκαν οι δυο άγνωστοι και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές, αφήνοντάς τους αιμόφυρτους. Όλα έγιναν ξαφνικά και δεν μπόρεσε κανείς από το εκλογικό κέντρο να αντιδράσει.  Κατόπιν ήρθε η αστυνομία και ειδοποιήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος.  Εικάζεται πως οι άγνωστοι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και το παραπάνω συμβάν έρχεται να προστεθεί στη λίστα της ντροπής των επιθέσεων κατά της ΝΔ σε εκλογικά της κέντρα, περίπτερα και υποψηφίους.  Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών που βγήκαν μέσα από σταθμευμένο βαν και εκτέλεσαν μαφιόζικη επίθεση.  Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες στη Γλυφάδα, άγνωστος έκαψε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ.  Αφού παραβίασε την είσοδο, άφησε στο εσωτερικό τον σχετικό μηχανισμό και απομακρύνθηκε.Όπως μπορείτε να δείτε αμέσως ο χώρος καίγεται. Τη φωτιά έσβησε ένας διερχόμενος πολίτης.  Επίσης άγνωστοι «χτύπησαν» και στο γραφείο της Αναστασίας Ασπρούτσου, αναπληρώτριας διευθύντριας με τη ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης και υποφήγιας Δημοτικής Συμβούλου με τον Ν.Ταχιάο.


2 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ..........
    ΑΝ ΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ
    ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΨΡΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ
    ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
    ΑΣΕΜΕ ΚΑΛΕ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ..............
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δύναμη που κινεί τη σατανική μηχανή του κομμουνισμού είναι το μίσος. Ο κομμουνιστής για να προχωρήσει πρέπει να μη λυπάται τον άνθρωπο." "Γνήσιος κομμουνιστής, είναι εκείνος που θα μπορέσει, κάτω από μια σοφή, βαθιά ψυχολογημένη και επίμονη κατηχητική καθοδήγηση, να σκοτώσει μέσα του, όλα αυτά τα λογικά και συναισθηματικά στοιχεία, που αποτελούν την ιδιομορφία του εθνικού πολιτισμού μας... Όταν αυτό κατορθωθεί, όταν η εθνική σημαία από σύμβολο ενότητας φτάσει να μεταβληθεί σε παλιοκούρελο μέσα στη συνείδηση του κατηχουμένου, τότε ο κατηχούμενος είναι ώριμος πια για να χτυπήσει το μαχαίρι στην καρδιά της πατρίδας του..." Αποσπάσματα από τη διάλεξη του Στρατή Μυριβήλη Ο Κομμουνισμός και το Παιδομάζωμα (1948).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive