Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Μεγάλη αντικατάσταση, η θανάσιμη απειλή για την Ευρώπη! Γράφει ο *Βασίλειος Π. Φράγκος


Δυό φαντάσματα πλανόνται πάνω απ’την Ευρώπη, το φάντασμα της ανόδου των ταυτοτικών κινημάτων κι εκείνο την μεγάλης αντικατάστασης! Και τα δυο απορρέουν απ’την ίδια πραγματικότητα, όμως δείχνουν να τρομοκρατούν δυο εντελώς διαφορετικούς κόσμους.....
 Απ’τη μια πλευρά οι παγκοσμιοποιημένες ολιγαρχίες και τα προνομιούχα κοινωνικά στρώματα των μεγαλουπόλεων, απ’την άλλη οι λαοί της Ευρώπης, αυτοί που υπέστησαν κατά το σκληρότερο τρόπο τα επακόλουθα της οικονομικής λιτότητας, τον τρόμο και την ανασφάλεια της πολυπολιτισμικής κοινωνίας...
Ο κίνδυνος της εποχής μας: Η Μεγάλη αντικατάσταση
Αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές θα είναι οι πιο καθοριστικές από τότε που δημιουργήθηκαν ως θεσμός. Κι αυτό διότι όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι το διακύβευμά τους είναι ιδιαιτέρως σημαντικό. Η Ευρώπη και η Ελλάδα βρίσκονται στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας τους καθώς για πρώτη φορά μετά από χιλιετίες ύπαρξης κι ενρίζωσης των πληθυσμών τους βρίσκονται αντιμέτωπες μια άνευ προηγουμένου, μαζική μετανάστευση η οποία λαμβάνει το χαρακτήρα εισβολής και απειλεί με αντικατάσταση πληθυσμού μεγάλο αριθμό χωρών.
Πέρα απ’τα ανούσια συνθήματα, τις καλλιεργούμενες αυταπάτες, τα προγράμματα και τις εξαγγελίες των διαφόρων κομμάτων, η έννοια της μεγάλης αντικατάστασης εκφράζει, κι αυτό θα γίνεται όλο και πιο προφανές στο πέρας του χρόνου, το μεγαλύτερο κίνδυνο της εποχής μας, ίσως και χιλιάδων χρόνων ιστορίας. Κι αυτό διότι παρά τις λοιπές ξενικές κι αλλογενείς ένοπλες εισβολές που υπέστησαν η Ελλάδα και η Ευρώπη απ’την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, καμία δεν είχε τον όγκο της τωρινής, καμία άλλη δεν διενεργήθηκε σε συνθήκες τόσο προχωρημένης κοινωνικής αποδόμησης, απώλειας ταυτοτικής συνείδησης και πολιτισμικής παρακμής, καμία άλλη δεν προερχόταν από μια παρόμοια δημογραφική έκρηξη όπως αυτή που κυριαρχεί στον τρίτο κόσμο και ιδίως στο αφρικανικό του τμήμα. Με άλλα λόγια, ελάχιστες απ’τις μέχρι τώρα εισβολές, όσο σκληρά και μακροχρόνια κι αν ήταν τα αποτελέσματά τους, υπήρξαν εισβολές αποικισμού και μάλιστα τέτοιας έκτασης.
Ο μηχανισμός της μεγάλης αντικατάστασης
Αυτό που εκθέτουμε και υποστηρίζουμε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο δεν αποτελεί μια θεωρία συνομωσίας ή κάποιο ιδεολογικό σενάριο αλλά μια λογική, μαθηματική θα έλεγε κανείς, διαπίστωση η οποία εδράζεται στις παγκόσμιες εξελίξεις. Σε μια υπερανεπτυγμένη Δύση όπου το καταναλωτικό πρότυπο, ο ατομικισμός και η υποβάθμιση της οικογένειας προκάλεσαν ραγδαία πτώση της γεννητικότητας κι ένα συνακόλουθο δημογραφικό έλλειμμα, οι καπιταλιστικές οικονομικές ελίτ θέλησαν να κρατήσουν σε υψηλά επίπεδα τους δείκτες της κατανάλωσης και της φορολογίας. Η αθρόα εξω-ευρωπαϊκή μετανάστευση επιλέχθηκε ως λύση, ήδη απ’τη δεκαετία του 70’, δεδομένου και του μεγάλου δημογραφικού πλεονάσματος που είχε αρχίσει ήδη να δημιουργείται στις αποαποικιοποιημένες χώρες της Αφρικής και της Ασίας.
Τα τελευταία 40 χρόνια για τη δυτική Ευρώπη η μετανάστευση πήρε το χαρακτήρα εισβολής με ανυπολόγιστες συνέπειες για την ασφάλεια και τη συνοχή των κοινωνιών που την υπέστησαν. Την πολιτική αυτή των φιλελευθέρων πολιτικών και οικονομικών εξουσιών, ήρθε να υποστηρίξει και μια μεταμοντέρνα νέα αριστερά, η οποία μετά την κατάρρευση της κομμουνιστικής προοπτικής εγκατέλειψε κάθε αναφορά στην εργατική τάξη και απορροφήθηκε κοινωνικά και ιδεολογικά απ’το καπιταλιστικό σύστημα ώστε να αποτελέσει μια παρακμιακή ιντελλιγκέντσια, αναζητούσα στους μετανάστες το υποκατάστατο του πάλαι ποτέ προλεταριάτου, στους “αγώνες κατά όλων των ανισοτήτων” το υποκατάστατο της ταξικής πάλης και στην ελεύθερη αγορά το βασικό συντελεστή της σύγχρονης προόδου. Είναι να ίδια αυτά στρώματα που αποτελούν τη βάση του δημοσιογραφικού και διανοητικού κατεστημένου, τους εμπνευστές και ζηλωτές της πολιτικής ορθότητας καθώς και τους οργανικούς συμμάχους των καπιταλιστικών παγκοσμιοποιημένων μηχανισμών στις μεθοδεύσεις τους!
Ο τρίτος συντελεστής της φαύλης αυτής εξίσωσης είναι το Ισλάμ, το οποίο διέρχεται μιας περιόδου αναζωογόνησης, δημογραφικής ανάκαμψης κι ευρείας γεωγραφικής επέκτασης. Ο ισλαμισμός, το “πολιτικό” ή “ριζοσπαστικό ισλάμ”, δεν είναι παρά η δρώσα πρωτοπορία, η πιο ορατή πλευρά του παγόβουνου.
 Στην πραγματικότητα όμως η, φαινομενικά άοπλη και ειρηνική, διείσδυση κι εγκατάσταση των αφρο-μουσουλμανικών πληθυσμών προκαλεί τάχιστα αλλαγή του τοπίου στα προάστια και συχνά μάλιστα στα κέντρα των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων μέσω της επιβολής άλλων πολιτισμικών και θρησκευτικών πρακτικών κι εθίμων, άλλης αισθητικής, μιας υπολανθάνουσας ή ανοιχτής επιθετικότητας έναντι των γηγεννών πληθυσμών που παθητικά υπόκεινται στην εισβολή, μιας αιματηρής τρομοκρατίας, προϊόν πολλές φορές γόνων μεταναστών τρίτης ή και τέταρτης γενεάς, κοινοτικών και διεκδικητικών δομών οι οποίες κερδίζουν γρήγορα την υποστήριξη των διεφθαρμένων κομματικών μηχανισμών και φυσικά μιας τρομακτικής λεηλασίας των δημοσίων πόρων μέσω επιδομάτων και λοιπών, δήθεν κοινωνικών, παροχών που δίδονται ώστε να εξαγορασθεί η κοινωνική ειρήνη και να μετριασθούν οι βίαιες εξεγέρσεις κι αναταραχές.
Σταδιακά οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί εγκαταλείπουν τις αλλογενοποιημένες, προαστιακές ζώνες και αποσύρονται στις περιφέρειες. Οι σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες μεγαλουπόλεις κατοικούνται στα κέντρα τους από τις εύπορες και μεσαίες τάξεις και στα προάστια τους από τις μεταναστευτικές μάζες. Οι ζώνες ανομίας και τα ισλαμοποιημένα άβατα πολλαπλασιάζονται. Η φιλελευθερη καταναλωτική ουτοπία δημιούργησε ένα τέρας που δυσκολεύεται κι αυτή η ίδια πλέον να ελέγξει...
Οι δημογραφικές προγνώσεις για αυτόν τον αιώνα είναι κάθε άλλο παρά ευοίωνες: μέχρι το 2050 ο αφρικανικός πληθυσμός θα ανέλθει στα 2 δις με 1,8 δις για την υποσαχάρια Αφρική. Μια ολόκληρη ήπειρος στα πρόθυρα της κατάρρευσης κι εύλογα τίθεται για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο το ανατριχιαστικό ερώτημα του τι θα γινόταν αν μόλις ένα 10% αυτού του πληθυσμού αποφάσιζε να αποπειραθεί ένα πέρασμα στην Ευρώπη...
Ελλάς τέλος;
Η Ελλάδα η οποία χτυπήθηκε ως μια εύθραυστη περιφέρεια απ’τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης υπέστη εκ παραλλήλου και μια τρομακτική πληθυσμιακή αφαίμαξη, με μισό και πλέον εκατομμύριο νέων να έχουν φύγει στο εξωτερικό την τελευταία δεκαετία! Με δεδομένο το γεγονός ότι η ελληνική γεννητικότητα είναι μια απ’τις χαμηλότερες της Ευρώπης, η εξέλιξη αυτή απειλεί την ίδια την υπόσταση της ελληνικής εθνότητας. Το κενό που δημιουργείται απ’την πρόσφατη μετανάστευση έρχονται να καλύψουν, με τη συγκατάθεση και την ενθάρρυνση των διαφόρων κυβερνήσεων και των περισσοτέρων συστημικών κομμάτων, εκατοντάδες χιλιάδες, κι αύριο εκατομμύρια, αλλογενείς και μουσουλμάνοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους μετανάστες οι οποίοι απειλούν να επιβληθούν σ’έναν ηλικιωμένο και δημογραφικώς φθίνοντα ιθαγενή πληθυσμό.
Η Ελλάδα απ’τη γεωγραφική της θέση και την ιστορία της αποτελεί τον προμαχώνα της Ευρώπης έναντι των εξ ανατολών εισβολών και του Ισλάμ. Σήμερα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κι έναντι της μεγάλης αντικατάστασης. Η γειτνίασή της με την αναγεννημένη νεο-οθωμανική δύναμη, η οποία ενορχηστρώνει κι ευνοεί τη μεταναστευτική εισβολή, συνιστά θανάσιμο κίνδυνο καθώς η δημιουργία πολυπληθών και δημογραφικά πολλά υποσχόμενων ισλαμικών θυλάκων θα θέσει σε ομηρία τον εναπομείναντα ελληνικό πληθυσμό και θα οδηγήσει μεσοπρόθεσμα στην οριστική κι αμετάκλητη δορυφοριοποίηση της χώρας στην ισλαμική Τουρκία. Θα είναι ένας διαρκής παράγοντας αποσταθεροποίησης, αταξίας και διαμελισμού και μακροπρόθεσμα θα οδηγήσει στην πλειοψηφική αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από ένα συντριπτικό πολύ-εθνοτικό μάγμα με κυρίαρχο το ισλαμικό στοιχείο!
 Ο δρόμος της Αντίστασης και της Ανάκτησης!
Αχτίδες ελπίδας διαφαίνονται από κάθε μεριά της Ευρώπης, ήδη η κεντρική και Ανατολική Ευρώπη καθώς και η Ιταλία έχουν αφυπνησθεί και προάγουν πολιτικές δυνάμεις που βάζουν φραγμό στην εξω-ευρωπαϊκή μεταναστευτική εισβολή και καταγγέλουν ανοιχτά τη μεθόδευση της μεγάλης αντικατάστασης. Κι αυτό δεν είναι παρά μόνον η αρχή!
Βασικό πρόταγμα κάθε συνεπούς και ριζοσπαστικής εθνικής και ταυτοτικής πολιτικής δύναμης πρέπει να γίνει η Επαναμετανάστευση, η αντιστροφή των μεταναστευτικών ρευμάτων και η συντεταγμένη και σταδιακή επαναπροώθηση των αλλογενών πληθυσμών στις χώρες καταγωγής τους.
Οι αντίπαλοί μας βλέπουν σ’αυτό το πρόταγμα ένα κήρυγμα μίσους, όμως στην πραγματικότητα είναι η μόνη ρεαλιστική και βιώσιμη λύση ώστε ακριβώς να μην βυθιστεί η Ευρώπη στο μίσος και τη βία που γεννούν οι συγκρούσεις των πολυπολιτισμικών κοινωνιών.
Η δημιουργία μιας ταυτοτικής ή ευρύτερα πατριωτικής πλειοψηφίας στο Ευρωκοινοβούλιο καθίσταται σήμερα απολύτως εφικτή και θα αποτελούσε έναν ισχυρό κόλαφο για τις παγκοσμιοποιημένες ολιγαρχίες και τις δυνάμεις του ταυτοτικού διαλυτισμού. Δεν θα ήταν το παν, αλλά ένα καλό έναυσμα για την ιστορική συντριβή της Αντί-Ευρώπης των Βρυξελλών.
Βαδίζουμε προς μια εποχή μεγάλων συγκρούσεων κι ανακατατάξεων όπου εν ολίγοις θα καθορισθεί η ίδια η ύπαρξη του ελληνικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού. Από εμάς θα κριθεί εάν οι μέλλουσες γενεές θα θυμούνται ότι σε ανείπωτα δύσκολες στιγμές κάποιοι εξεγέρθηκαν ώστε να υπερασπισθούν τον πολιτισμό τους ή εάν θα εξέλθουμε της ιστορίας ως η τελευταία γενεά Ελλήνων κι Ευρωπαίων!
Όσο δυσμενής κι αν είναι η κατάσταση δεν επιτρέπεται καμία αποθάρρυνση ή απελπισία στις τάξεις των ταυτοτικών αγωνιστών και των πατριωτών που μάχονται για την επιβίωση του λαού τους! Ότι η ιστορία δημιούργησε αυτή μόνο μπορεί και να το ανατρέψει! Το παν εξαρτάται απ’τη θέληση της συνειδητής εθνικής πρωτοπορίας να βαδίσει σθεναρά στο δρόμο της αντίστασης και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος χωρίς υπαναχωρήσεις και συμβιβασμούς, ακόμη κι αν χρειαστεί στην αρχή να βρεθεί αντιμέτωπη με τη μοιρολατρία και τη δυσπιστία του ίδιου της του λαού. Η ικανότητα της αυτή να βαδίσει ενάντια στο ρεύμα θα αποτελέσει και την αναπόδραστη ιστορική και θεμελιώδη δοκιμασία που θα την αναδείξει και τελικώς θα την οδηγήσει στη νίκη!
Όπου υπάρχει θέληση, θα ανοίγεται κι ένας δρόμος!
Όσο υπάρχει ακόμη μια Γη κι ένας Λαός, η ελπίδα θα παραμένει ζωντανή!
*Βασίλειος Π. Φράγκος
Υποψήφιος ευρωβουλευτής
ethnikometopo.gr

2 σχόλια:

  1. Αργά, πλέον πολύ αργά, άλλη μία ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.
    http://seegreek.blogspot.com/2011/08/blog-post_18.html

    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί αρνήθηκα την θέση του Ιμάμη για το Μουσουλμανικό «Τέμενος» της Αθήνας ...Άχμαντ Μ.Ελντίν Διπλωματούχος Ισλαμικής Θεολογίας..Τζαμί «Σάλαφ ους Σάλιχ» (Αρ Ραχμάν)

    https://taxalia.blogspot.com/2019/04/blog-post_325.html (αξιζει να διαβαστει ολο για να καταλαβετε τις απαιτησεις που εχουν πλεον στην πατριδα μας οι ισλαμιστες-λαθροεισβολεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive