Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΤΥΦΛΑ στο μεθύσι ο αλκοολικός Ζαν Κλοντ Γιούνκερ παραλίγο να βάλει φωτιά στην Πρώτη Κυρία της Ρουάντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιούνκερ: Νέα γκάφα και παραλίγο να βάλει φωτιά στην Πρώτη Κυρία της Ρουάντα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ βρέθηκε στη Ρουάντα την Κυριακή, συμμετέχοντας στο τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 ετών από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα, ωστόσο παρά λίγο να βάλει φωτιά στην Πρώτη Κυρία της χώρας, καθώς ήταν σουρωμένος (και πάλι) απρόσεκτος. Ειδικότερα, κατά το τελετουργικό...
ο 64χρονος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ φάνηκε να ξεχνά ότι στο τελετουργικό περιλαμβάνεται και η τεράστια δάδα την οποία έτυχε να... κρατάει, με συνέπεια να γυρίσει προς την πλευρά της Πρώτης Κυρίας Τζινέτ Kαγκάμε που φορώντας παραδοσιακό αφρικάνικο ένδυμα οπισθοχώρησε έντρομη, με μια εργαζόμενη να παρεμβαίνει τελευταία στιγμή! Η ακόμα αναμμένη δάδα γρήγορα απομακρύνθηκε σε απόσταση ασφαλείας από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το υπόλοιπο τελετουργικό χωρίς καπνό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive