Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Θυμαμαι τοτε που λεγαμε για το πουλακι της michelle obama … τωρα θα μιλησουμε για αληθινο Αετο!! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Και τοτε οπως και σε αλλα δεκαδες θεματα δεχθηκαμε την κριτικη του 99% ..γιατι και αυτο ηταν εξω απο την υπνωση ..! Βεβαια πια στην Αμερικη ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι οτι Ο Βαρακ το ... "λαδωνε το πομολο" ή κοινώς τη "λάδωνε τη ροδέλα" και οτι ο Μιχαλακης ηταν ... παλικαρι απο τα λιγα…! Οταν μιλας ομως για ενα απο τα 3 Σ (Σεξ, Στεμα, Στρατος) του χαζοκουτιου….
και λες τα πραγματα εξω απο το κουτι προσδιορισμου της υπνωσης του κοπαδιου ..γινεσαι αυτοματα ..γραφικος,γελειος , επικυνδινος και πολλα ακομα καλουδια ..! Τοτε μιλαγαμε για το πουλακι του Μιχαλακη … ! Και κατα ποσο ..χμμ..ηταν καπως ρε παιδι μου να εχεις Τραβεστι σαν πρωτη κυρια ..και να μην στο εχουν πει σταρατα ..ετσι να γουσταρει και οι πολυχρωμη κοινοτητα !
Τωρα θα μιλησουμε ομως για γυπαετο … Τον γυπαετο της «Κυριας» που ενω ειναι ξεκαθαρα ενορχηστρωμενη η επιθεση στην Νεα Ζηλανδια ..δηλαδη ενα φτηνο Hoax ..με ηθοποιους ,σκηνοθεσια , κουκλες κοκ κοκ…Βγηκε αμεσως να διαταξει την καταργηση του νομου περι οπλων στους νεο ζηλανδους !
Για δειτε λοιπον τον Γυπαετο της Τζασίντα Άρντερν …και μην το στειλετε στον Οβαμα γιατι θα εχουμε μεγαλα νταβαντουρια με τον Μιχαλη μετα..!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive