Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΕΘΝΙΚΗ ΨΗΦΟΣ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ !

Μας γαλούχησαν δεκαετίες τώρα, να αντιμετωπίζουμε με δέος κόμματα και ηγέτες και να τους θεωρούμε αναντικατάστατους και χαρισματικούς. Με ισχυρή πλύση εγκεφάλου σε καθημερινή βάση, για να μην μπορούμε να στρέψουμε την σκέψη μας παραπέρα και να πηγαίνουμε στην κάλπη υπνωτισμένοι και φανατισμένοι, για να ρίξουμε την ψήφο μας απόλυτα κατευθυνόμενοι...

Αμφίβολες περγαμηνές κάθε είδους και υψηλής διαβάθμισης, μας προκαλούσαν άκρατο θαυμασμό και μας οδηγούσαν σαν πρόβατα στις εκάστοτε εκλογές.
Ζήσαμε «εθνάρχες», «χαρισματικούς» πολιτικούς και κόμματα, που κυριάρχησαν στο πολιτικό σκηνικό ως περίπου «Θεόσταλτοι και εθνοσωτήρες».
Ποντάριζαν βέβαια στην ανάγκη μας να ανήκουμε κάπου και να νιώθουμε ότι συμμετέχουμε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα και στην άσκηση της εξουσίας.
Παραμείναμε βέβαια εξαπατημένοι θεατές και θλιβεροί κομματικοί ακόλουθοι μιας στημένης πολιτικής συνομωσίας, κατ επίφαση δημοκρατικής.
Το αποτέλεσμα συντριπτικό και φυσικά εναντίον του λαού που υποφέρει στα καθημερινά και στα εθνικά μας θέματα.
Η μεταπολίτευση απέτυχε παταγωδώς και οδήγησε την χώρα στην εξαθλίωση και την υποταγή.
Οι τύχες του έθνους, στα χέρια ανάξιων και υπόδουλών πολιτικών, οδήγησαν σε πλήρη καταστροφή.
Ο λαός δεινοπαθεί, αυτοκτονεί, τρώει στα συσσίτια ή από τα σκουπίδια και κοιμάται σε ξενώνες ή στους δρόμους.
Μέλλον δεν υπάρχει, η ανεργία μαστίζει, οι μισθοί, για τους τυχερούς, φτάνουν μόνο για λογαριασμούς και φόρους.
Οι νέοι επιστήμονες εγκατέλειψαν μαζικά την χώρα για να σωθούν.
Μια εθνική καταστροφή από κάθε άποψη.
Και μέσα σε όλα αυτά, δώσαμε και το όνομα, για την ώρα, της Μακεδονίας και ετοιμαζόμαστε να δώσουμε και το Αιγαίο.
Παράλληλα με όλα αυτά, σκεπτόμενοι πολίτες, που αγαπούν την Ελλάδα, τους Έλληνες και ματώνουν με την κατάντια που μας έφεραν και κατόπιν εντολών οι άφρονες πολιτικοί και τα κόμματα τους, αντιδρούν.
Πολίτες, αντιλαμβανόμενοι τις άθλιες πολιτικές και τις αρνητικές εξελίξεις από τα πρώην και νυν κυβερνητικά κόμματα, αποφάσισαν να αντιδράσουν.
Δεν έχει σημασία αν προέρχονται από πολιτικά τζάκια ή όχι, αν είναι προβεβλημένα ή όχι πρόσωπα της καθημερινότητας.
Σημασία έχει ότι λένε όχι στην κοινωνική κατάντια και στην εθνική προδοσία.
Πολίτες που κατάφεραν να αποτινάξουν τα αστικά κόμματα και να ξεφύγουν από την πλύση εγκεφάλου που χρόνια είχαν υποστεί και αυτοί, από το σύστημα.
Αυτό αποτελεί επανάσταση, ανάλογη της επαναστάσεως του 1821, τότε που το γένος με κάθε θυσία ξαναδημιούργησε το νέο ελληνικό κράτος.
Σε μια ανάλογη θέση βρισκόμαστε και σήμερα, μόνο που οι αφέντες και βασανιστές μας είναι Έλληνες.
Το έθνος και το κράτος βρίσκεται υπό κατοχή από Έλληνες, υπηρέτες ξένων αφεντάδων.
Το ερώτημα που τίθεται: Θα συνεχίσουμε να επιλέγουμε κόμματα που μας οδηγούν στην αγκαλιά των κοσμοεξουσιαστών αφεντάδων τους ή θα επιλέξουμε κόμματα, νέες, άφθαρτες υγιείς δυνάμεις, που θα αγωνιστούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες;
Θα συνεχίσουμε να παραχωρούμε την εξουσία σε αυτούς που μας κατέστρεψαν ή θα πούμε όχι στους κομματικούς μηχανισμούς που δεν υπηρετούν το έθνος και το κράτος;
Σήμερα παρά ποτέ, επιβάλλεται η ψήφος μας να έχει εθνικά και μόνο εθνικά κριτήρια.
Πρέπει να επιλέξουμε με βάση το εθνικό και όχι το προσωπικό συμφέρον. Αν συνεχίσουμε πάνω στην προηγούμενη λογική, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το όνομα Ελλάς και Έλληνες, θα εξαφανιστεί από την ιστορία.
Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε με σύνεση και λογική και να σώσουμε την χώρα. Εμείς επιλέγουμε την ζωή ή το θάνατο μας.
Σημασία δεν έχει αν θα υπάρχουμε εμείς, αλλά αν θα σωθεί η πατρίδα. Εμείς χρωστάμε στην πατρίδα και εμείς πρέπει να ενεργήσουμε για την σωτηρία της.
Κάθε άλλη επιλογή οδηγεί στην ιστορική διαγραφή μας και η ιστορία δεν χαρίζεται!
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive