Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στήν ΑΘΗΝΑ ΖΟΥΝ ...ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ! (Όλοι όμως παριστάνουν ότι "δεν το ξέρουν'!) Βίντεο γιά ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ !

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>

1 σχόλιο:

  1. καθημερινοτητα στην γκετοποιημενη πλεον αθηνα(ουσιαστικα ολη η ελλαδα),μεσα απο κατι τετοιες τραγικες ειδησεις και περιστατικα βλεπει κανεις την πληθυσμιακη αλλοιωση και τον εποικισμο που εχει υποστει η πατριδα μας και οτι ειμαστε εκτεθειμενοι πλεον στο ελεος καθε μορφης εγκληματικοτητας απο τους εισβολεις,αυτη πλεον ειναι η σημερινη ελλαδα μια ελλαδα στην ουσια χωρις ελληνες:

    Το μήνυμα Τεντόμα για την άνοδο της εγκληματικότητας - «Πώς αφήσαμε την Αθήνα μας σε αυτόν τον κατήφορο;»

    http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/707411_minyma-tentoma-gia-tin-anodo-tis-egklimatikotitas-pos (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

    https://ethnikismos.net/2018/12/12/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%83-4-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b3/

    δειτε και εδω εικονες/καταστασεις/περιγραφες,βιντεο κλπ... της καποτε ελληνικης πρωτευουσας με ολων των ειδων λαθροεισβολεων... αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος,ενα απεραντο γκετο εχει μετατραπει η αθηνα που δεν θυμιζει σε τιποτα πλεον ελληνικη πολη,οι ελληνες εχουν χασει στην ουσια την πρωτευουσα τους:

    Όχι δεν είναι στο Πακιστάν... Είναι στο κέντρο της Αθήνας... ΒΙΝΤΕΟ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2018/08/blog-post_639.html ( · → μπειτε στον συνδεσμο να δειτε το βιντεο για μια αθηνα χωρις ελληνες,δειτε τις εικονες και τα βιντεο μιας καποτε ελληνικης πρωτευουσας,αθηναμπαντ πρωην αθηνα πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους,θυμιζουμε ολο και περισσοτερο λονδινο και εις ανωτερα,δειτε και τις εικονες με τους αρχιταλιμπαν να μετατρεπουν και επισημα διαφορες περιοχες της πατριδας μας(ουσιαστικα ολη την ελλαδα)σε ισλαμαμπαντ οι αλητες πολιτικοι,α ρε καταντια τι αλλο θα δουμε,ιστορικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος που να επελεξε να αυτοκτονησει ετσι συνειδητα και να πληρωνει απο πανω και την αντικατασταση του)

    Οι Έλληνες νιώθουν μετανάστες στον τόπο τους ! Η Αθήνα του Τσίπρα! ΒΙΝΤΕΟ

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/03/blog-post_554.html ( · → μπειτε στον συνδεσμο να δειτε το βιντεο για μια αθηνα χωρις ελληνες,δειτε τις εικονες και τα βιντεο μιας καποτε ελληνικης πρωτευουσας,αθηναμπαντ πρωην αθηνα πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους,θυμιζουμε ολο και περισσοτερο λονδινο και εις ανωτερα,δειτε και τις εικονες με τους αρχιταλιμπαν να μετατρεπουν και επισημα διαφορες περιοχες της πατριδας μας(ουσιαστικα ολη την ελλαδα)σε ισλαμαμπαντ οι αλητες πολιτικοι,α ρε καταντια τι αλλο θα δουμε,ιστορικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος που να επελεξε να αυτοκτονησει ετσι συνειδητα και να πληρωνει απο πανω και την αντικατασταση του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive