Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Στην Γλυφάδα για καφέ Π.Καμμένος & Π.Μπαλτάκος με τον διευθυντή του pronews.gr Τ.Γκουριώτη


Για κυριακάτικο καφέ στην Γλυφάδα συναντήθηκαν και «τα είπαν» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ο γενικός γραμματέας της Δύναμης Ελληνισμού, Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο διευθυντής του pronews.gr, Τάσος Γκουριώτης....
  Η ατμόσφαιρα χαλαρή, η πολιτική συζήτηση, όμως, ουσιαστική. Οι συζητήσεις Π.Καμμένου και Π.Μπαλτάκου για εκλογική συνεργασία έχουν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και σε αυτές συμμετέχει και ο πρόεδρος του κόμματος Δύναμη Ελληνισμού, Δημήτρης Καμμένος.  Τους ενώνουν πολλά, τους χωρίζει η απόφαση του Π.Καμμένου να μην αποχωρήσει από την κυβέρνηση τον περασμένο Μάιο προκειμένου να πιεστεί ο Α.Τσίπρας και να μην προχωρήσει στην συμφωνία των Πρεσπών.   «Θα την υπέγραφαν, έτσι ή αλλιώς την συμφωνία, θα εξαγόραζαν τους βουλευτές, όπως έκαναν τώρα, θα έκανε κουμάντο ο Ν.Κοτζιάς και δεν θα καταφέρναμε να περάσουμε κρίσιμα νομοσχέδια, όπως τα αναδρομικά των στρατιωτικών, το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 κλπ. Κακό θα έκανα αν έφευγα, όχι καλό» απαντά ο Π.Καμμένος.  

Ο Π.Μπαλτάκος, φανατικός υπέρμαχος της ενότητας της δεξιάς παράταξης, χωρίς εξαιρέσεις, από τον χώρο της ΝΔ μέχρι τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, τόνισε ότι «Είναι η ώρα της κοινής δράσης. Πρέπει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Η αυτοκριτική, επιβάλλεται. 

Αλλά να είναι μια παράλληλη διαδικασία βελτίωσης των πολιτικών μας.  Τα κύρια προβλήματα της χώρας τώρα, είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών εκχώρησης των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας και η διερεύνηση τρόπων ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, η αντιμετώπιση της τουρκικής πίεσης και των επεκτατικών σχεδίων της Αγκυρας και η απεξάρτηση της χώρας από τους ξένους δανειστές.  Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει».  Ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης συμφώνησε απόλυτα με τις τοποθετήσεις του Π.Μπαλτάκου.  Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στα τοπικά δημοτικά πράγματα της Γλυφάδας, όπου ο Τ.Γκουριώτης, διατύπωσε τον οξύ προβληματισμό του για την διάσπαση, εν μέσω καταγγελιών για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, της πλειοψηφίας του δήμου, με αποχωρήσεις κορυφαίων σε ψήφους δημοτικών συμβούλων, εκλεγμένων με την παράταξη του νυν δημάρχου Γ.Παπανικολάου.  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! Οι τρεις άνδρες αφού απόλαυσαν τον καφέ τους στο Aroma Earth Products (Γιαννιτσοπούλου 6 και Βασιλέως Γεωργίου), ανανέωσαν το ραντεβού τους για το σύντομο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive