Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Καμμένος: «Στη βάση του ΝΑΤΟ στα Σκόπια θα μεταφερθούν τα πυρηνικά του Ιντσιρλίκ»


Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προέβη ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση του Πρωτοκόλλου Ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, στην αρμόδιο επιτροπή της Βουλής.  Αφού ξεκαθάρισε, για άλλη μία φορά, πως το κόμμα του καταψηφίζει το πρωτόκολλο επειδή το θεωρεί προϋπόθεση για να τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θεωρεί προδοτική για τη χώρα....
ο κ. Καμμένος ανέφερε πως το επόμενο διάστημα, μέσω της προσχώρησης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, θα δημιουργηθεί νατοϊκή βάση στη γείτονα, όπου θα θα φιλοξενηθούν τα πυρηνικά της τουρκικής βάσης του Ιντσιρλίκ.  «Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι από τη μια πλευρά ο κύριος υποστηριχτής της συμφωνίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που εμείς συνεργαστήκαμε και αντιμετώπισα και εγώ κριτική των βουλευτών του για θέματα του ΝΑΤΟ.  Βλέπω μαχόμενοι να στηρίζετε τη συμφωνία!  Δεν σας προβληματίζει ότι η Συμφωνία αυτή οδηγεί στη δημιουργία της μεγαλύτερης βάσης στα Σκόπια αύριο και με την υπογραφή σας και με την ψήφο σας, αυτή η βάση θα φιλοξενήσει τα πυρηνικά του Ιντσιρλίκ, εντός των επομένων εννέα μηνών;», απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε:  «Σήμερα υπογράφετε και εγκρίνετε την ίδρυση της μεγαλύτερης βάσης του ΝΑΤΟ στα Σκόπια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive