Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

ΝΑΥΑΡΧΕ, ΕΣΥ τα "σήκωσες;;" Το twitter «γλεντάει» με τη φιέστα Καμμένου με τα Mirage στο Πεντάγωνο κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής

Mirage 2000-5 πέταξαν πάνω από το Πεντάγωνο και έκαναν πτήσεις πάνω από την Αθήνα την ώρα που ο Πάνος Καμμένος παρέδιδε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Άμυνας στον διάδοχό του, τον μέχρι πρότινος Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη. Τα μαχητικά απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας και σύμφωνα με πληροφορίες, την εντολή να πετάξουν τα μαχητικά έδωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης....

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρωτοφανής αυτή, «χολιγουντιανή» φιέστα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που ξεσπάθωσαν για άλλη μία φορά.
Με χιούμορ, δηκτικότητα και φαρμακερές ατάκες οι χρήστες του Twitter εκφράστηκαν αναλόγως για τον «αποχαιρετισμό στα όπλα» του Πάνου Καμμένου με πτήσεις μαχητικών.
Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Στην παράδοση της υπουργικής θέσης του Πάνου πετάνε f-16 πάνω απ την Αθήνα για να αποτρέψουν τον κίνδυνο εισβολής της λογικής στη χώρα.
Φεύγει ο Παναρας από το υπουργείο, πετάνε τα Μιράζ από πάνω, φεύγω εγώ από το πατρικό, μου πετάει η μάνα την σακούλα με τα άπλυτα, "να στα πλύνουν αυτές που γυρνάς" λέει, ε αστοδιαλο.
104 people are talking about this
Μη διαμαρτύρεστε, οι πιλότοι σήκωσαν τα μαχητικά για να βεβαιωθούν ότι φεύγει!
See Pantelis Kapsis's other Tweets
Η φαντασμένη χουντοσκατοσακούλα σήκωσε μαχητικά για του αποτίσουν φόρο τιμής. Τι ψηφίσατε ρε σούργελα;;; (χιντ: σε λούπα)
See Costas Eponymous's other Tweets
Ρε γκασμάδες αφού θέλατε να σηκώσετε αεροσκάφη για να θρηνήσετε την μεγάλη απώλεια από το ΥΕΘΑ του Ακροδεξιού υδατάνθρακα,ψεκαστικά έπρεπε να σηκώσετε,όχι μιράζ.😥😎💊
See AlienCovenant Prometheus ⚒🇻🇳⚒'s other Tweets
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΡΑΖ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΉΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.
Τα F16 που ξεμάτιαζε πρόπερσι ειναι,οχι Μιραζ.
See MAKHS's other Tweets
Ήθελα να ήξερα ποιο ρόιδο έδωσε τέτοια εντολή 😡😡

Πληρώνουμε οι μαλακες για να κάνουν αγήματα στο λαμογιο !!

Μιράζ πετούσαν πάνω από την Αττική την ώρα που ολοκλήρωνε την υπουργική του θητεία και παρέδιδε στον Ναύαρχο Αποστολάκη ..
See Dimitris_Zaharakis's other Tweets
Αν τώρα που έφυγε ο Καμμένος πετούσαν Μιράζ πάνω από το Πεντάγωνο, όταν ξεκουμπιστεί ο Σύριζα θα πρέπει να κάνει υπερωρίες το Τσίρκο Μεντράνο σε κάθε γειτονιά.
See Alexandra Charitatou's other Tweets
θεωρώ ότι όταν παραδίδει ο Πάνος Καμμένος και παραλαμβάνει ο πατέρας του Γιάννη Αποστολάκη, αντί για μιράζ, θα ήταν πιό ταιριαστό να πετάνε μπριζόλες χοιρινές και παϊδάκια προβατίνα
See τάσος's other Tweets
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΡΑΖ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΉΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.
35 people are talking about this
Επειδή ο Αποστολάκης είναι ναύαρχος, ο Καμμένος πρότεινε να πετάξουν αντιτορπιλικά πάνω από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης κατά τη διάρκεια παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου. Επειδή όμως αυτό δεν είναι δυνατό αποφασίστηκε να πετάξουν Μιράζ.
See Παναγιώτης Λιάκος's other Tweets
Αν θυμαμαι καλα η σημερινη κυβερνηση ειχε προβλημα με τις πτησεις μαχητικων στις παρελασεις• χρεωνουν τον ελληνικο λαο λεγανε.. Για τη σημερινη φιεστα ομως εγινε θαυμα και πεταξαν τσαμπα τα μαχητικα!
See Κώστας Καραγιώργης's other Tweets
Με ξυπνούν μαχητικά,
η επανάστα είναι κοντά.
See ParisK's other Tweets
Πάντως για τον Γιάννη Αποστολάκη, τον γιο του ναυάρχου λέγω, δέχομαι να πετάξουν και δύο και τρία και πέντε μαχητικά.
See Θεία Φιόνα's other Tweets
για να βάζεις μαχητικά να πετάνε όταν παραδίδεις μια καρέκλα, πρέπει να έχεις πολύ μικρό πουλί
See tzogianna's other Tweets
Aς πληρωσουμε και το αποχαιρετιστηριο παρτυ του Μπουλη με τα μαχητικα εν πτησει
Καμια σωτηρια στη μπανανια.
See DOC.'s other Tweets
Αυτό που έχει πάθει ο Πάννος ο Καμμένος με τα μαχητικά αεροσκάφη και τα τανκζ το είχα πάθει και εγώ σε ηλικία 13 χρονών με τα τζι αι τζο.
See Trowl's other Tweets
Το τέρας έβαλε να πετάνε μαχητικα και να ξοδεύουν κηροζίνη από τα λεφτά μας επειδή αφήνει την καρέκλα.Θα λογοδοτήσουν ποτέ αυτά τα κτήνη;
See Chris de Belly's other Tweets
Ο άλλος ο γκιοζης έβαλε μαχητικά να πετάξουν πάνω από το υπουργείο γτχτ.
See Ο Μπίρλας κι ο Κόρκος's other Tweets
Θα μπορούσαν εκτός από τα μαχητικά να βγάλουν και 2-3 τανκς προς τιμήν του απερχόμενου ΥΕΘΑ. Έτσι για να χαρεί λίγο παραπάνω .............
See LoukasK's other Tweets

Όλοι αυτοί που έχτισαν πολιτικές καριέρες στο όνομα του Πολυτεχνείου δεν ενοχλούνται άραγε που πετάνε μαχητικά αεροπλάνα στο κέντρο της Αθήνας επειδή ανέλαβε υπουργός Αμύνης ένας στρατάρχης;;;
See Ερρορ 404's other Tweets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive