Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Βολεύτηκαν οι πάντες: Όσα δεν σας είπαν τα ΜΜΕ με απλά λόγια! (ΒΙΝΤΕΟ). του Κίμωνα Χαραλάμπους


Το «λευκό» διαζύγιο Τσίπρα-Καμμένου αφήνει ικανοποιημένους και τους δύο κυβερνητικούς εταίρους και φυσικά και τους παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι επιθυμούν την δημιουργία «μακεδονικού κράτους» στα Βαλκάνια, μέσω της αναγνώρισης ‘μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας’ που προσφέρει η Συμφωνία των Πρεσπών....
Όπως έχουμε υπογραμμίσει στο el.gr (διαβάστε ΕΔΩ), η επίσκεψη Μέρκελ ήρθε για να δώσει «πολιτικό κύρος» στον Α.Τσίπρα, ο οποίος αμέσως μετά προέβη στις ανακοινώσεις που όλοι παρακολουθήσαμε χτες.     Δείτε το «μαγείρεμα» που «βολεύει» τους πάντες με απλά λόγια:  ΑΝΕΛ:  Ο  Καμμένος «δίνει» 4 βουλευτές για να φτάσει ο Τσίπρας τους 151 στην ψήφο εμπιστοσύνης. Παράλληλα, δεν θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για 2. Ως εκ τούτου δεν διαλύεται η κοινοβουλευτική του ομάδα αφού θα αριθμεί πέντε βουλευτές. Όσοι Ανελίτες, μάλιστα, στηρίξουν την κυβέρνηση τους παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να έχουν πολιτικό μέλλον. Ο Π. Καμμένος, από την πλευρά του, κερδίζει χρόνο, σηκώνει δήθεν το «λάβαρο» κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και ξεκινά ουσιαστικά, από τώρα, προεκλογικό αγώνα για να σώσει το ποσοστά του κόμματός του. ΣΥΡΙΖΑ:  Εξασφαλίζει τουλάχιστον 151 ψήφους εμπιστοσύνης, προκειμένου να συνεχίσει αμέριμνος το έργο του (145 οι δικοί του βουλευτές μαζι μέ: Παπακώστα, Ζουράρι, Παπαχριστόπουλο, Κουντουρά, Κόκκαλη, Δανέλλη). Εξασφαλίζει λογικά και 151 ψήφους για την Συμφωνία των Πρεσπών, μιας και οι τρεις του Ποταμιού (Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Λυκούδης) δείχνουν τελικά πως θα την στηρίξουν, ρίχνοντας νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα: Μία πλειοψηφία για την παραμονή στην εξουσία και μία πλειοψηφία για την παράδοση της Μακεδονίας. Η Κουμουνδούρου κερδίζει χρόνο και ξεκινά και εκείνη προεκλογικό αγώνα στο δημοσιουπαλληλίστικο και διεθνοαριστερό κοινό της. Καταγγέλλει δε, την ύπαρξη σχεδίων αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα, θεώρημα που δεν αποκλείεται να του δώσει ακόμα περισσότερες εξουσίες ή έστω «πολιτικό αέρα», θυμίζοντας πρακτικές άλλων εποχών. Ο Α.Τσίπρας παρουσιάζεται, παρά τις όποιες απώλειες, παντοδύναμος και βάζει σε σκέψη αρκετούς πολιτικούς του αντιπάλους. Με την στήριξη των παγκοσμιοποιητικών δυνάμεων ζήτησε,  σε χθεσινή εκδήλωση με τίτλο «Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών», την δημιουργία ενός αριστερόστροφου «προοδευτικού» μετώπου, το οποίο θα συνεχίσει, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, την πολιτική που εφαρμόζεται, αυτή την στιγμή. Άλλωστε το «παρών», μαζί με διεθνιστές καθηγητές, έδωσαν ΕΚΕΙ πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, τα οποία διαφωνούν με την στάση της Φώφης Γεννηματά, να καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Παγκοσμιοποιητές:
  • Ο Αλέξης Τσίπρας τους καθησύχασε κάνοντας λόγο για «στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών», υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση «δεν θα κάνει πίσω», ενώ χαρακτήρισε όσους αντιδρούν ως «ακροδεξιούς» και «παραθρησκευτικούς». Επιπλέον, αποκάλεσε την Συμφωνία των Πρεσπών «ιστορική, πατριωτική και εθνικά ωφέλιμη».
Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν την Μακεδονία, οι κυβερνώντες την «καρέκλα». Βολεύτηκαν οι πάντες!
ΦΩΤΟ:eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive