Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Με αυτά τα…αφοπλιστικά επιχειρήματα παραδίδουν σε λίγες ώρες την Μακεδονία – Οι εθνομηδενιστές στα καλύτερά τους (ΒΙΝΤΕΟ). του Άρη Δημόπουλου


Έτσι όπως αγνόησαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων που βγήκαν στους δρόμους τον περασμένο χειμώνα, κατά τον ίδιο τρόπο ανοίγουν σήμερα άλλη μία κερκόπορτα στον ελληνισμό. Επί ποδός βρίσκονται ξανά τις τελευταίες μέρες όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί στην Ελλάδα προκειμένου να διαχειριστεί το εθνικό ζήτημα του Σκοπιανού....
  Με τερματικό σταθμό το ελληνικό Κοινοβούλιο, οι πολιτικές δυνάμεις, φίλα προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιούν παντός είδους επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν τα…αδικαιολόγητα που γράφει η Συμφωνία των Πρεσπών.     Όπως ήταν αναμενόμενο, λίγες μόνο ώρες πριν την ώρα της αλήθειας στην ελληνική Βουλή, έχουν αρχίσει και οι ωμοί εκβιασμοί με φόντο την Μακεδονία.  Από τα…οικονομικά οφέλη που δήθεν θα δει η χώρα μας με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, σήμερα φτάσαμε στα…ακλόνητα επιχειρήματα όπως αυτό που διατύπωσε από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας:  «Αναγκάσαμε μία χώρα να αλλάξει το Σύνταγμά της και την ονομασία της, και αν έρθουμε εμείς εδώ και πούμε ότι επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να διασπάσει το κόμμα του, ο κ. Σαμαράς ή ο κ. Καμμένος θα έχει πρόβλημα με το εκλογικό του ακροατήριο, θα ξεφτιλιστούμε διεθνώς».  Θα…γίνουμε περίγελος ολόκληρης της υφηλίου λοιπόν στην περίπτωση που δεν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών!  Και συνεχίζονται οι ωμοί πολιτικοί εκβιασμοί ακόμη και από ευρωβουλευτές κομμάτων που πρόκειται να στηρίξουν την συμφωνία, όπως το Ποτάμι.  Ας δούμε τι δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Γιώργος Γραμματικάκης:  «Θεωρώ ότι η συμφωνία είναι θετική, και από τη διεθνή εμπειρία που έχω ως ευρωβουλευτής, εκτιμώ ότι ενδεχόμενη ακύρωση της θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τη χώρα».  Δεν χορτάσατε από τα παραπάνω…ακλόνητα επιχειρήματα;  Δείτε τι είχε δηλώσει, πάλι στο ίδιο μήκος κύματος, και από αριστερό δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ::
Τέτοιου είδους είναι τα εκβιαστικά επιχειρήματα που ακούμε από εκείνους που κρατάνε αυτή τη στιγμή στα χέρια τους την μοίρα ενός τόσο σημαντικού εθνικού θέματος .
Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε και τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, για την Ελλάδα, το…«μαύρο πρόβατο» της υφηλίου, που τόλμησε μέχρι σήμερα να μην αναγνωρίσει διεθνώς τα Σκόπια ως «Μακεδονία».
Με εκείνο το επιχείρημα πήγαν οι εθνομηδενιστές και υπέγραψαν την Συμφωνία στις Πρέσπες, έχοντας πρώτα γυρίσει στην πλάτη τα εκατομμύρια Ελλήνων που διαδήλωσαν για την ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ Μακεδονία:
(ΦΩΤΟ: Eurokinissi)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive