Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Δώδεκα οι ομογενείς μας ΕΛΛΗΝΕΣ που προσήχθησαν στο Α.Τ. Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αρχές

Δώδεκα είναι τελικά τα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, όπως δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες . Τα άτομα αυτά, ανέφερε, έχουν προσαχθεί...
για εξακρίβωση στοιχείων και διευκρίνισε πως σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες. Για τις προσαγωγές έχει ενημερωθεί από την Αλβανική Αστυνομία το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Το ελληνικό προξενείο Αργυροκάστρου μεριμνεί για την παροχή προξενικής συνδρομής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τους Χαλάλαμπο Καραθάνο- Πρόεδρο Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θωμά Στέφο, Πρώην μέλος Γενικού Συμβουλίου ΔΕΕΕΜ ΟΜΌΝΟΙΑ ,Χρήστο Ντούτση- πρώην Έπαρχος Άνω Δρόπολης, Αντρέα Κούρτη, Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολη.
Ωστόσο, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, σε επικοινωνία του με τον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη 4 άτομα, είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί εκεί ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές Αρχές.
Την δια στιγμή αλβανικά μέσα ενημέρωσης, κάνουν λόγο για πάνω από 20 άτομα μέχρι στιγμής τα οποία κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου. Μάλιστα, δίνουν και τα ονόματα ορισμένων εκ των προσαχθέντων. Πρόκειται για τους Ηλία Θάνο, Κωνσταντίνο Γκιζέλη, Πύρρο Παναγιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive