Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Κακομοιρη μην σε δω με κανα μαρουλακι και κοτουλα σε καθαρισα… ΒΙΝΤΕΟ

Διαβασα μια ειδηση για την εφορια οτι την επεσε σε σχολικο λαχανοκηπο ..!! Η εφορια ντε αυτη η εταιρια , αντε να χρησιμοποιησω σωστα τις λεξεις του πολιτικος ορθου η ανεξαρτητη αρχη ντε …που δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν ..και δεν γνωριζει κανεις ποια ειναι τα τσιφλικια της εκει …αυτη η εφορια λοιπον ..βρηκε ενα σχολικο λαχανοκηπο και παραλιγο να γινει του δραμαλη …πως δεν ειχαμε και νεκρους !!..

Γιατι οπως και να το κανεις ειναι βαρυ το εγκλημα ..που πας κυριε εσυ με το μαρουλακι σου ; που πας; τι το περασες το χωραφι ελλαδα μπατε σκυλοι ; ….
Γενικα υπαρχει κατι πολυ οξυμωρο στην ατμοσφαιρα ρε παιδι μου …βλεπεις καποια πραγματα και λες ρε δεν παμε καλα …!
Βλεπεις πχ το παιδειας … πρωτο θεμα του τι θα γινει με τα θρησκευτικα , με τα νεα βιβλια νεας ιστοριας …με τον σταυρο και τις εικονες στις ταξεις …και λες ρε γαμω το .. 500 χρονια η ιδια παιδεια ..αυτα ειναι τα θεματα που μας καινε να αλλαξουν ;
Το ιδιο και η ανεξαρτητη παλιοπαρεα … ολη η ανω κλαση της πυραμιδος εξουσιας του φτωχομπινε ελληνα κλεβει , ολοι εχουν απο καμια 40ρια σπιτια αδηλωτα η στους εβραιους γραμμενα ..και ουτε ενα ποθεν ρε παιδι μου σε κανεναν …αλλα με το που δουν μαρουλι αγριευει το ματι τους !!
Δεν σε κανει αυτο ρε καρνταση να αναρωτηθεις μα καλα τι σκατα εντολες εχει δωσει το μπιγκ μπος …γιατι για να κανουν την πραγματικη δουλεια τους δεν ειναι εντολες αυτες …τι αλλο τους τσουζει κρυφο ..που βαρανε τα παλικαρια ..!
Και εκει που ερχεσαι να στροφαρεις και να πεις ρε τα λαμογια μας την πανε αλλου την δουλεια πονηρα και βρωμικα ..σκαει ο μαλακακος ο ηγετης σου και κανει αυτες της δολωσεις ..!
Λες μετα απο αυτο ..αυτο το σοβαρο παλικαρι με το μπλαζε το υφος δεν μπορει να λεει μαλακιες … δεν μπορει να μιλαει ετσι χωρις να ειναι σιγουρο ..!
Και καπως ισιωνεις απο τους παραπανω συλλογισμους …! Μπα μαλακιες θα ειναι ολα ..τυχαια … δεν τους νοιαζει να εχουμε αυταρκεια , δεν τους νοιαζει που θα πιστευουμε , δεν μας πολεμανε βρωμικα ουτε υπαρχουν σχεδια που με τα λογια τους τα κρυβουν…!
Και καπως ετσι νυχτωνει την Πεμπτη 8/11/2018 , και ο βροχα επεφτε ραιτ θρου ..,.. αλλα ο νοεμβρης ειναι ατιμο εκδικητικο μουλαρι που κρυβει ξαφνικα σοκ και δεοι ….αντε μεχρι τις 29/8/2018 να σηκωσουμε κανα καθρεφτη μπας και αλλαξει και δεν την φαει παλι η κολοπετινιτσα αλλα κανα κεφαλι που αξιζει την τιμωρια ..αιντε τωρα να μπορεσει το πεδιο να εχει τον χρονο να ριξει μια καλη ζαρια …και ολοι να λεμε μετα ..μας πως το ηξερε αυτη η κουφαλα ο γραφικος !!!
Αληθεια ειστε ετοιμοι για κατι μεγαλο , “αναπαντεχο” , ξαφνικο και δυσκολο ;
Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive