Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Αναρχοαριστερός "εμφύλιος". Πήραν στο κυνήγι τους συριζαίους στο Πολυτεχνείο. Τους πέταξαν καφέδες, νερά, κ.λ.π.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έκτακτο: Επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο
Ένταση και προπηλακισμοί κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στο χώρο του Πολυτεχνείου.  Όπως φάνηκε από τα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ μέλη της εξωκοινοβουλετικής αριστεράς εμπόδισαν βίαια τους...
Πάνο Σκουρλέτη, Παναγιώτη Ρήγα, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα και Θοδωρή Δρίτσα που βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο, παραμονή της επετείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, για να καταθέσουν στεφάνι. Ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μπει στο Πολυτεχνείο. Άγνωστοι τους επιτέθηκαν με στόχο να τους εμποδίσουν να μπουν στον χώρο. Προπηλακίστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Πάνος Σκούρλέτης, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Παναγιώτης Ρήγας και ο Νίκος Φίλης. Στο στόχαστρο μπήκε και ο Νίκος Τόσκας που βρέθηκε στο σημείο.
Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση στην είσοδο του Πολυτεχνείου.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να τιμήσουν τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου νωρίς το πρωί, ίσως σε μια προσπάθεια να αποφύγουν πιθανή ένταση.
Η κίνηση ωστόσο έγινε αντιληπτή από κάποιους οι οποίοι θέλησαν να τους απαγορεύσουν την είσοδο και έτσι επικράτησε ένταση.
Δεκάδες άτομα άρχισαν να σπρώχνονται, ενώ άρχισαν να εκτοξεύονται νερά και καφέδες. Τελικά φαίνεται ότι υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να “υποχωρήσουν” για να μην… ξεφύγει η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive