Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Α, ρε Συριζολαμόγια. Όταν η Αυγή κατηγορούσε την χρήση της "αύρας" της Ελληνικής Αστυνομίας.Τώρα την επιστράτευσαν στα επεισόδια του Πολυτεχνείου. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η "Αύρα" της ΕΛΑΣ επιστρατεύθηκε στα χθεσινά επεισόδια του Πολυτεχνείου παρά τα όσα έλεγαν στο παρελθόν στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για το ειδικό υδροφόρο όχημα της Αστυνομίας με το όνομα "Αίαντας" το οποίο είναι ένα από τα 4 οχήματα τέτοιου τύπου που διαθέτει η ΕΛΑΣ....
Στα χθεσινά επεισόδια πραγματοποιούσε συνεχώς ρίψεις νερού προς την πλευρά του Πολυτεχνείου όπου οι κουκολοφόροι εκτόξευαν βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς.
Τον Ιούνιο του 2013, η Αυγή κατηγορούσε τον τότε Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι ζήλεψε την δόξα του Ερντογάν, γιατί οι αύρες της ΕΛΑΣ έκαναν δοκιμαστικές ρίψεις νερού στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.
Το άρθρο μάλιστα κατέβηκε από χθες το βράδυ για αρκετές ώρες, αλλά μετά την κατακραυγή το ανέβασαν και πάλι.
Εδώ είναι το 1ο link με τίτλο "Ζήλεψαν τον Ταγίπ;" το οποίο και κατέβηκε από χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα το μεσημέρι
και εδώ είναι το 2ο link με τίτλο Λεζάντα (το οποίο παραπέμπει και στην έντυπη έκδοση της Αυγής της 5ης Ιουνίου 2013 και ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ξαναανέβασαν το άρθρο).

To screenshot του κατεβασμένου άρθρου:
Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε τότε ειρωνικά:
"Τον γύρο του Διαδικτύου έκαναν εικόνες και video που δείχνουν αύρες της ΕΛ.ΑΣ. με κανόνια νερού να περιφέρονται στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και να κάνουν ρίψεις νερού. Γιατί άραγε; Πρόκειται για δοκιμές "κοινωνικοποίησης" του νερού σε διαδηλώσεις παράλληλα με την ιδιωτικοποίηση στις βρύσες μας; Ζήλεψαν Σαμαράς και Δένδιας τον Ερντογάν; Θορυβήθηκαν από την εξέγερση των γειτόνων μας; Ή απλώς έπλεναν τα πλακόστρωτα; "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive