Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Bίαια θα προσαχθούν οι δύο γιοι του κατηγορούμενου για τον φόνο του Μάριου Παπαγεωργίου

❱❱ Η έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά τον Αύγουστο του 2012, διέταξε τη βίαιη προσαγωγή των δύο γιων του 73χρονου φερόμενου ως εγκεφάλου του εγκλήματος...
 Οι δύο μάρτυρες, οι οποίοι υπηρετούν στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. και φέρεται ότι γνωρίζουν πολλά για την υπόθεση, σύμφωνα με την οικογένεια του αδικοχαμένου Μάριου, είχαν κληθεί από το δικαστήριο να καταθέσουν κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, αλλά δεν προσήλθαν στην αίθουσα. Μάλιστα, το επιχείρημα που προβλήθηκε για να δικαιολογήσει την απουσία τους ήταν οι... φόβοι για την ασφάλειά τους (!), γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πολιτικής αγωγής.


Χθες, η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση της εξαδέλφης του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο 73χρονος κατηγορούμενος της υπόθεσης είναι και ο δολοφόνος του 26χρονου.
Απαντώντας σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του 73χρονου για το αν πιστεύει πως ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δολοφόνησε μόνος του τον Μάριο, απάντησε θετικά.

«Αυτό πιστεύουμε. Οτι κάποιος τον χτύπησε στο κεφάλι από πίσω, έτσι εξηγείται και το τόσο αίμα του Μάριου στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας, η οποία χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο έναν «έξυπνο απαγωγέα όσο ήταν στα νερά του», τονίζοντας ότι «του χάλασε τη δουλειά η εμφάνιση των συγγενών». Η δίκη συνεχίζεται σήμερα.

Ντέμη Ντάβαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive