Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

«Ήταν σοκαριστικό και επίπονο- Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγχώρεσε για το αδίκημα»: Τα πρώτα λόγια της 53χρονης καθαρίστριας. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Ήταν σοκαριστικό και επίπονο- Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγχώρεσε για το αδίκημα»: Τα πρώτα λόγια της 53χρονης καθαρίστριας (vid)
Ελεύθερη με αναστολή αφέθηκε κατόπιν σχετικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας η 53χρονη καθαρίστρια του Βόλου, η Δήμητρα. Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή εκτέλεσης της ποινής της....
ενόψει της αναίρεσης που εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο, καθώς η γυναίκα κρατούταν στις φυλακές της Θήβας, αφότου παραποίησε, πριν από 18 χρόνια, το απολυτήριο του δημοτικού, ώστε να προσληφθεί σε παιδικό σταθμό στο Βόλο. Η 53χρονη καθαρίστρια είδε βγήκε από τη φυλακή λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο. Μάλιστα, λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι της μίλησε ζωντανά στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου. «Ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που έζησα. Ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και όλο αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο… Φοβήθηκε μη μου πάρει τα παιδιά η πρόνοια γιατί ζούσαμε φτωχικά… Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω στη φυλακή… Θα συνεχίσω το σχολείο τώρα… Οι συγκρατούμενές μου με αντιμετώπισαν καλά, έκανα και δύο φίλες εκεί μέσα, από τις οποίες έπαιρνα δύναμη… Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγχώρεσε για το αδίκημα που έκανα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ… Πιστεύω οι δικαστές να είναι πιο ανθρώπινοι από εδώ και πέρα και οι ποινές λίγο πιο ελαφριές…», είπε μεταξύ άλλων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive