Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης και ο γιος του συνελήφθησαν αφού χτύπησαν αστυνομικούς! Τι υποστηρίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης και ο γιος του συνελήφθησαν αφού χτύπησαν αστυνομικούς! Τι υποστηρίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)
Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης αλλά και ο γιος του Γιάννης, που πρόσφατα συμμετείχε σε στο ριάλιτι Game of Love του ΑΝΤ1. Αφορμή ήταν να επεισόδιο με αστυνομικούς στην Τρούμπα το βράδυ της Κυριακής. Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα...
που βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή, είχε αφήσει τον σκύλο της μέσα στο αυτοκίνητο της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να γαυγίζει, γεγονός που προκάλεσε τους διερχόμενους πολίτες και μάλιστα μία γυναίκα κάλεσε την αστυνομία!
Λίγη ώρα αργότερα, η ιδιοκτήτρια βγήκε έξω και αφού οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει, η ίδια ζήτησε να πάει πάλι μέσα στο μπαρ για να πάρει την τσάντα της.
Στην συνέχεια, γύρισε μαζί με τον 56χρονο εφοπλιστή και τον γιο του, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν με τους αστυνομικούς. Μάλιστα, οι δύο άνδρες φέρεται ότι ήταν αρκετά επιθετικοί προς τους αστυνομικούς, καθώς ξεκίνησαν να τους βρίζουν. Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, χειροδίκησαν εναντίον τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να τους περάσουν χειροπέδες για να οδηγηθούν πλέον στη Δικαιοσύνη.
Επίσης, η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου συνελήφθη για αντίσταση κατά της Αρχής και του νόμου περί δεσποζόμενων ζώων, ενώ πατέρας και γιος συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση.
Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεσή τους στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.
Ο γιος του επιχειρηματία, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δίνοντας, την δική του εκδοχή.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive