Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Βίντεο- σοκ: Άνδρας σπρώχνει 91χρονο γέροντα στις ράγες ένα λεπτό πριν φτάσει το μετρό

Αποτέλεσμα εικόνας για Βίντεο- σοκ: Άνδρας σπρώχνει 91χρονο στις ράγες ένα λεπτό πριν φτάσει το μετρό
Ένα σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας σε σταθμό του μετρό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.  Δείχνουν τη στιγμή που ο 46χρονος...
Πολ Κρόσλεϊ, σπρώχνει στις ράγες του μετρό 91χρονο, πρώην επικεφαλής του Eurotunnel στον υπόγειο σιδηρόδρομο του Λονδίνου. Ο 91χρονος έπεσε στις ράγες ένα λεπτό πριν φτάσει το τραίνο στο σταθμό. Ο Γάλλος δάσκαλος Ελ Χουσανί μπήκε στις ράγες για να τον διασώσει. Ο Κρόσλεϊ καταδικάστηκε από τις αρχές για δύο απόπειρες δολοφονίας, καθώς επιχείρησε να ρίξει στις ράγες έναν ακόμη άντρα, ο οποίος κατάφερε να ανακτήσει την ισορροπία του με τη βοήθεια των παρευρισκομένων. Το περιστατικό έγινε στις 27 Απριλίου, με τον Κρόσλεϊ να υποστηρίζει ότι δεν είχε καθόλου ύπνο γι'αυτό έσπρωξε τους δύο άντρες.  Όπως είπε, στα 17 του διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε πάρει κοκαΐνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive