Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Παιδοβούβαλος με Χαζοχαρούμενο. «Τα είπαν» από κοντά Τσίπρας- Καμμένος μετά την «σφαγή» ΑΝΕΛ- Κοτζιά για Σκοπιανό

Αποτέλεσμα εικόνας για «Τα είπαν» από κοντά Τσίπρας- Καμμένος μετά την «σφαγή» ΑΝΕΛ- Κοτζιά για Σκοπιανό
Συνάντηση για να προλάβουν να μη σπάσει το… γυαλί, που έχει ραγίσει με αφορμή το Σκοπιανό και τη Συμφωνία των Πρεσπών είχαν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Η συνάντηση έλαβε χώρα μετά την κόντρα του συγκυβερνώντος κόμματος με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών με στόχο να πέσουν οι τόνοι....
 Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, συμφώνησαν να επανέλθουν στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών τον ερχόμενο Μάρτιο και να μην αφήσουν σε καμία περίπτωση να γίνει ανασταλτικός παράγοντας στο κυβερνητικό έργο.
Παράλληλα, συμφώνησαν, σύμφωνα πάντα με τις κυβερνητικές πηγές, ότι αυτή τη στιγμή, αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα, είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα, καθώς βρισκόμαστε στην πρώτη φάση από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.Βέβαια, το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ είναι προγραμματισμένο για τις 30 Σεπτεμβρίου και αν οι Σκοπιανοί ψηφίσουν «ναι» στην αλλαγή Συντάγματος και ονόματος, οι εξελίξεις θα «τρέξουν» και αφετέρου ο υπουργός Εξωτερικών μόλις μια μέρα πριν το τετ α τετ είχε τοποθετήσει την ψήφιση της Συμφωνίας από την ελληνική Βουλή στο τέλος Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive