Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μόνο για “βουτιές”…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε το Μαράθι των Χανίων για να κάνει τις βουτιές του! Σε αυτό και μόνο μοιάζει με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Μόνο στον τόπο όπου έριχνε τις βουτιές του και ο αείμνηστος πατέρας του!Πουθενά αλλού δεν μοιάζουν!...

Αφού δεν μπορούμε να κάνουμε καμιά πολιτική σύγκριση μεταξύ των δυο ανδρών!
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε τη ΝΔ στο 35% το 1984 (1η Σεπτεμβρίου) και μέσα σε λίγα χρόνια την εκτίναξε στο 48%, παρά τον γκαιμπελικό  – αυταρχικό εκλογικό νόμο έκτρωμα του αλήστου μνήμης Μένιου Κουτσόγιωργα!
Χωρίς να υφίσταται την εποχή εκείνη η καταστροφή της Μάνδρας με τα 23 θύματα, ούτε η καταστροφή στο Μάτι με τα 94 (;;;) θύματα! Και με πολιτικό αντίπαλο έναν Ανδρέα Παπανδρέου, που ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι μπροστά του, ούτε μια τρίχα από τους γεννητικούς του αδένες!
Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας “σύμμαχο” μια ανείπωτη εθνική καταστροφή (παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς), και τις βιβλικές καταστροφές της Δυτικής και της Ανατολικής Αττικής, δεν μπορεί να επιτύχει την αυτοδυναμία της ΝΔ, όταν ο εκλογικός νόμος με τον οποίο θα οδηγηθούμε σε εκλογές δεν έχει καμιά σχέση με τον εκλογικό νόμο Κουτσόγιωργα!
Αλλά, πού ακριβώς διαφέρει η πολιτική Μητσοτάκη από την πολιτική Τσίπρα;
Γιατί να τον ψηφίσει ο ελληνικός λαός; Για να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, όπως έκανε στο επίμαχο νομοσχέδιο για τις Μουφτείες της Θράκης, όπου ο ίδιος και το κόμμα του δήλωσαν “παρών”;
Τι σημαίνει παρών κύριε Μητσοτάκη;
Έτσι σε συμβούλευσαν τα “αφεντικά” σου; Να μην διαχωρίσεις τη θέση σου από το ξεπούλημα της Θράκης μας στον Ερντογάν;
Είχες την χρυσή ευκαιρία – για άλλη μια φορά – να ανατρέψεις την κομμουνιστική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και δεν το έπραξες!
Γιατί;;;

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ "ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙΣ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive