Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Κάηκα στην προσπάθεια να σώσω την παραπληγική γυναίκα μου- Δεν τα κατάφερα...». ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για «Κάηκα στην προσπάθεια να σώσω την παραπληγική γυναίκα μου- Δεν τα κατάφερα...»
Μία συγκλονιστική ιστορία για τη το πώς σώθηκε από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Ο Παναγιώτης Μανέτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά εγκαύματα ενώ η σύζυγός του, δυστυχώς, έχασε τη μάχη με το θάνατο...

«Πήρα τη γυναίκα μου με το καροτσάκι για να την προφυλάξω από τη φωτιά, δυστυχώς έπεσε από το καρότσι. Πίσω μας ερχόταν η φωτιά, την τράβηξα από τα χέρια και πήγαμε σε ένα σπίτι μέχρι να περάσει η φωτιά. Δυστυχώς ήταν τόσο δυνατή η φωτιά που καήκαμε και οι δυο μας’», δήλωσε ο κ. Μανέτας στο δελτίο ειδήσεων του Star. Δείτε το σχετικό βίντεο:

2 σχόλια:

  1. ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ - Εθνικό πένθος και προβληματισμός...
    NEO BINTEO:
    https://www.youtube.com/watch?v=wfOvgjD10nk
    Ας προβληματιστούμε γι'αυτή τη μεγάλη ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, όπως και για τις άλλες μεγάλες καταστροφές (θανατηφόρες πλημμύρες) σε λιγότερο από ένα χρόνο στην πατρίδα μας.
    Καταστροφές που διαδέχονται η μία την άλλη, με ασυνήθιστη συχνότητα και εποχικότητα, με ασυνήθιστη εναλλαγή ανάστροφων φαινομένων (καύσωνες - καταιγίδες).
    Ακόμη και με τεχνητά μέσα εάν γίνονται όλα αυτά (όπως κάποιοι τεκμηριώνουν), ακόμη κι έτσι, το ερώτημα είναι ένα: ΓΙΑΤΙ ΤΑ "ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΘΕΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ειμαστε... ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive