Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Α Ι Σ Χ Ο Σ...! Κατάπτυστο tweet από τον πρώην πρωθυπουργό της Σουηδίας για την ελληνική τραγωδία


ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ !! Κατάπτυστο tweet από τον πρώην πρωθυπουργό της Σουηδίας για την ελληνική τραγωδία και τους δεκάδες θανάτους από τις φονικές πυρκαγιές. Τη στιγμή που η Ελλάδα έχει βυθιστεί το πένθος μετρώντας δεκάδες νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές....
σε Ραφήνα, Μάτι, Νέο Βουτζά, οργή προκαλούν τα κατάπτυστα και χυδαία σχόλια του πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας Carl Bildt, ο οποίος σε σχόλιο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter σχολιάζει ως εξής το εφιαλτικό σκηνικό από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην χώρα μας:  «Φριχτός αριθμός νεκρών σε πολύ επικίνδυνες πυρκαγιές στην Ελλάδα. Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης προστρέχουν σε βοήθεια. Πάλι».  Όπως ήταν φυσικό το ειρωνικό σχόλιο του συντηρητικού πρώην πρωθυπουργού της Σουηδίας (1991 – 1994) προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων από Σουηδούς αλλά και Έλληνες χρήστες του Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive