Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ... Η Αντιτρομοκρατική ΨΑΧΝΕΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ για την δολοφονική φωτιά στο ΜΑΤΙ και το μαθαίνουμε από τα ξένα δίκτυα...!!!


Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας του βρετανικού δικτύου, Skynews, αναφέρεται ότι κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής εξετάζει το ενδεχόμενο η φονική πυρκαγιά που έπληξε το Μάτι να είναι προϊόν εμπρησμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου....
κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι η συγκεκριμένη πυρκαγιά ήταν αποτελέσμα μίας βίαιης προσπάθειας να καταστραφεί το δάσος, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για την ανέγερση νέων κτιρίων.   Και ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει αποσαφηνίσει ακόμα τα αιτία που προκάλεσαν τη φονική φωτιά που έχει στοιχίσει έως τώρα τη ζωή σε 81 ανθρώπους.  Αυτό είναι το δημοσίευμα:

1 σχόλιο:

  1. KAIΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 60.
    ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ
    ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΜΑΦΙΕΣ.ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΤΤΙΚΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ -ΑΛΒΑΝΙΚΟ-ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΕΝΟΗΣΕ ΣΤΙΣ
    ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive