Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

ΧΑΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Ο Ζόραν Ζάεφ φίλησε το στυλό με το οποίο υπέγραψε την πρόσκληση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ο Τσίπρας ΤΙ φίλησε; ΦΩΤΟ

Ο Ζόραν Ζάεφ φίλησε το στυλό με το οποίο υπέγραψε την πρόσκληση της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ,σε μία περίεργη κίνηση...φίλησε το στυλό, με το οποίο έβαλε την υπογραφή του στην πρόσκληση ένταξης της χώρας του στο ΝΑΤΟ.  Στα «χέρια» του Ζόραν Ζάεφ παραδόθηκε και επισήμως η πρόσκληση του ΝΑΤΟ για την ένταξη της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....
στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αλλαγή της ονομασίας της γειτονικής χώρας.  Η πρόσκληση παραδόθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης της Συμμαχίας, αφού πρώτα ο Γενς Στόλτενμπεργκ έβαλε την υπογραφή του στην επιστολή έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.  Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ έσπευσε να φιλήσει το στυλό, με το οποίο ο επικεφαλής της Συμμαχίας υπέγραψε τη συμφωνία!  
Да кажеме „Да!“ за нашиот сојуз со .

„Да!“ за - ДА за безбедна иднина, сигурно општество во екомонски подем, за благосостојба на сите наши граѓани.
Зоран Заев ✔ @Zoran_Zaev  Да кажеме „Да!“ за нашиот сојуз со #НАТО.   „Да!“ за #ЕУ - ДА за безбедна иднина, сигурно општество во екомонски подем, за благосостојба на сите наши граѓани.  5:11 μ.μ. - 12 Ιουλ 2018 19  ​Ο Στόλτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, επανέλαβε ότι η συμφωνία στο ζήτημα της ονομασίας ήρε το εμπόδιο για την έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών, με αποτέλεσμα «η πόρτα του ΝΑΤΟ να είναι ανοιχτή». Πρόσθεσε δε, ότι η πλήρης εφαρμογή της συμφωνίας είναι προς το συμφέρον τόσο της πΓΔΜ, όσο και της ευρύτερης περιοχής.  
Поканата на да стане членка на е историска одлука за иднината на нашата држава. Ова е признание за нашата посветена работа повеќе од 2 децении и признание на сите македонски политичари од независноста до денеска, на сите граѓани и на целото граѓанско општество.
@Zoran_Zaev  Поканата на #Македонија да стане членка на #НАТО е историска одлука за иднината на нашата држава. Ова е признание за нашата посветена работа повеќе од 2 децении и признание на сите македонски политичари од независноста до денеска, на сите граѓани и на целото граѓанско општество.  4:47 μ.μ. - 12 Ιουλ 2018 27 Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Зоран Заев Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter ​  Διευκρίνισε, πάντως, ότι η πΓΔΜ θα καταστεί το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ, μόνο εφόσον ολοκληρωθούν και εφαρμοστούν όλες οι εσωτερικές διαδικασίες, οι οποίες σχετίζονται με την επικύρωση της συμφωνίας.  Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ έκανε λόγο για μία «ιστορική απόφαση», μετά από δύο 10ετίες προσπαθειών. Μάλιστα, δεν έλλειψε να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα, όπως και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.  «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στη σταθερότητα των Βαλκανίων» έσπευσε να προσθέσει και κάλεσε τους πολίτες της πΓΔΜ να γιορτάσουν το ιστορικό γεγονός.

1 σχόλιο:

  1. Ο Τσίπρας φίλησε τη δανεική γραβάτα, ως γνήσιος ΠΡΟΔΟΤΗΣ. Δανεική η γραβάτα την φορούσε ο Ζάεφ και του την έδωσε, δεν ήταν σε κουτάκι δώρο. Κάποια μέρα θα του την ζητήσει πίσω. Στης Πρεσπές υπογράφτηκε το ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ της συμφωνίας από τους υπουργούς εξωτερικών των δύο χωρών αν ήταν η Συμφωνία θα την υπέγραφαν οι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΊ. Για να επικυρωθεί το ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ πρέπει να το επικυρώσουν και οι δύο πλευρές και να γίνει ΣΥΜΦΩΝΙΑ (ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ). Ο Τσίπρας ανάψε το βραδυφλεγές φιτίλι στα Βαλκάνια κατόπιν υποκίνησης από το "βαθύ κράτος των ΗΠΑ" (Ομπάμα, Κλίντον, Σόρος, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ) και την Γερμανίας (Μέρκελ). Διπλωματικό επεισόδιο με την Ρωσία κατόπιν εντολών από τους παραπάνω αναφερόμενους. Πλέον αναμένουμε τα χειρότερα, με τον ΠΡΟΔΟΤΙΚΌΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive