ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Αλέξη σε κάλεσε εσένα; ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ του είσαι, ή κάνε το ΙΔΙΟ κι εσυ πλάκα θάχει. Ο Ζάεφ στήνει φιέστες σε 15 πόλεις για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ στα Σκόπια - ΒΙΝΤΕΟ

Πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ, και καλεί τον λαό της χώρας του να γιορτάσει μαζί του αυτό το σπουδαίο γεγονός. Έτσι, η κυβέρνηση διοργανώνει μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις σε 15 πόλεις των Σκοπίων, το Σάββατο 14 Ιουλίου, όπου θα συμμετέχουν 40 διάσημοι καλλιτέχνες και μουσικοί.....
Στη σελίδα της κυβέρνησης των Σκοπίων στο facebook αναφέρεται ως περιγραφή των εκδηλώσεων: "Η Μακεδονία ανοίγει νέο κεφάλαιο, λάβαμε πρόσκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ και ημερομηνία για διαπραγμάτευση με την ΕΕ. Στεκόμαστε πλάι πλάι με τις ισχυρότερες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου. Η Μακεδονία μπαίνει σε νέα εποχή. Είναι η στιγμή της περηφάνειας, της ελπίδας, της επιτυχίας, της σταθερότητας και της ασφάλειας. Είναι η στιγμή για μια καλύτερη ζωή για όλους τους πολίτες της χώρας μας. Παλέψαμε για ένα καλύτερο μέλλον".
Όπως μετέδωσε και το δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη διασκέδαση των πολιτών της γείτονος χώρας θα αναλάβουν πάνω από 40 δημοφιλείς τραγουδιστές και συγκροτήματα.

Η διαφήμιση της συγκεκριμένης εκδήλωσης αναφέρει ότι γίνεται με σκοπό ''να ενωθούμε και να γιορτάσουμε μαζί την ιστορική επιτυχία της Μακεδονίας'',ενώ το προεκλογικό σύνθημα της κυβέρνησης ενόψει δημοψηφίσματος είναι ''Πάμε Μπροστά- Η Μακεδονία στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive