Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Εσύ μπορείς να εντοπίσεις τη γυμνή γυναίκα της φωτογραφίας; Η λύση στο τέλος

Εσύ πόσο παρατηρητικός είσαι; Για δοκίμασε!  Η ζωγραφική σώματος έχει απίστευτες ικανότητες. Ένας καλλιτέχνης ζωγράφισε ένα τζιν στο γuμνό μοντέλο του κι εκείνο κυκλοφόρησε στο Manhattan χωρίς να το καταλάβει κανείς!...
Μια άλλη καλλιτέχνιδα από την Γερμανία, η Jorg Dusterwald, έχει γίνει γνωστή στα κοινωνικά δίκτυα γιατί κατάφερε να προκαλέσει τον κόσμο να βρει μια καμουφλαρισμένη γυναίκα σε μια φωτογραφία.  Πολλά από τα έργα της έχουν μπερδέψει τον κόσμο ο οποίος δυσκολεύεται να διακρίνει τους κρυμμένους ανθρώπους, αλλά ένα συγκεκριμένο έχει γίνει viral... έχει βάλει μια καμουφλαρισμένη γυναίκα σε αυτό το φθινοπωρινό τοπίο και είναι πραγματικά μαγευτικό. Αν την βρείτε σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, τότε πιθανότατα έχετε IQ υψηλότερο από το κανονικό.  Πείτε μας αν καταφέρατε να την βρείτε και πόσο σας πήρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive