Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ...!!! «Προδότες πολιτικοί η Μακεδονία Δεν Εκχωρείται»...!! ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ...


Τα πανό απλώθηκαν στο Ναύπλιο για να στείλουν το μήνυμα για τη Μακεδονία. Κάτοικοι της πόλης ανεβαίνουν για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Πανό για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αναρτήθηκαν από πολίτες στο Ναύπλιο. Σε αυτά υπάρχουν μηνύματα στους πολιτικούς να μην ψηφίσουν την συμφωνία....
Η Επιτροπή Αγώνα, για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας διοργανωνει σημερα από το πρωί συλλαλητήριο μπροστά στη βουλή ενώ το βράδυ στις 20.00 θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις ενάντια στη συμφωνία που προωθεί η κυβέρνηση. «Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, καλεί τον Eλληνικό Λαό να ξεσηκωθεί για δύο από τις ανεκτίμητες Αξίες του: Τη Δημοκρατία και τη Μακεδονία», αναφέρει η ανακοίνωση.  «Η Κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Τον τελευταίο λόγο έχουν οι Έλληνες πολίτες. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική» σχολιάζει η Επιτροπή Αγώνα και τονίζει πως «οι Έλληνες θα ανατρέψουμε τα προδοτικά σχέδια της Κυβέρνησης. Εάν χρειαστεί θα προβούμε σε κάθε συνταγματική ενέργεια, για να ανατρέψουμε την ίδια την Κυβέρνηση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive