Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ε, ΑΥΤΟ πάει πολύ. Ληστές έκλεψαν τον Ρουβίκωνα στα .. Εξάρχεια

Αποτέλεσμα εικόνας για ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα
Εξάρχεια: Ληστές «ισοπέδωσαν» το σπίτι ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα - Άφησαν μόνο το τηλέφωνο! Θύμα κλοπής έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Και εκείνος κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων της Καλλιδρομίου για βοήθεια!...
  Την απίστευτη αυτή ιστορία αποκαλύπτει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα», σημειώνοντας ότι το ηγετικό στέλεχος των ακροαριστερών επέστρεψε στο σπίτι του ένα βράδυ, ύστερα από μια επιτυχημένη ακτιβιστική επιδρομή, για να ανακαλύψει ότι οι ληστές, που προφανώς δεν γνώριζαν σε ποιανού σπίτι είχαν εισβάλει, δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο.  Το μόνο που είχε μείνει, ήταν το τηλέφωνο. Αμέσως, λοιπόν, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Ο διοικητής μόλις άκουσε το όνομα του θύματος αμέσως κατάλαβε φυσικά ποιος ήταν ο παθών, σημαντικό μέλος των ατάκτων ακτιβιστών... αλλά έδωσε εντολή στους άνδρες να σπεύσουν στο σπίτι του και να ειδοποιηθεί και η Σήμανση, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5 Ιουνίου 2018 - 11:01 π.μ.
    ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ..."ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ"ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ...ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΧΙΟΥ
    και ο γλυφτηs του περιστεροχεσμενου ο μακηs βραχοκουραλιδηs στο Avesofiaxesearttv με τον Α.Σαλιομυλωνακη τον Λιγδιασμενο σταθακη γκεστ σταρ ο Σ.Λεσβοs εκτακτη εμφανιση το στελεχοs του ΛΑγΟΣ κ.καυλοκουτσοδοντηs..
    Καρατζαφερηs:Να σκεφτουμε ΚΑΙ το Βορεια Μακεδονια χωριs επιπολαιοτητα"!
    Κουιζ:το γλειωδεs χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs o ντενεκεδοκρουστηs το αλαλλαζων κυμβαλο το πραμα πραματι ο γαρδενιαs και στο βαθος πσωρρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive