Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ποια είναι η εταιρεία «Καρώνης» στην οποία ξέσπασε η φωτιά στο Περιστέρι Ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα

Ποια είναι η εταιρεία «Καρώνης» στην οποία ξέσπασε η φωτιά στο Περιστέρι

Σε χώρο της επιχείρησης «Καρώνης» ξέσπασε τα χαράματα της Τρίτης η μεγάλη πυρκαγιά στο Περιστέρι. Πρόκειται για αποθήκη της εταιρείας που τις επόμενες μέρες θα φιλοξενούσε «μπαζάρ» του Νίκου Καρώνη.
Καρώνης: Το κτίριο έχει πυρασφάλεια αλλά δεν λειτούργησε
  Η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο πριν τις 8:30...
εκδηλώθηκε στην αποθήκη της γνωστής επιχείρησης που βρίσκεται επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16.  Σύμφωνα με την πυροσβεστική η καταστροφή στο ισόγειο του κτηρίου είναι πλήρης ενώ αντίθετα δεν επεκτάθηκε ούτε στο υπόγειο του κτίσματος ούτε σε διπλανό κτήριο της ίδιας επιχείρησης.  «Ήμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Χτύπησε ο συναγερμός. Δεν έδωσα σημασία στο πρώτο χτύπημα. Το κτίριο δεν είναι ασφαλισμένο. Έχει καταστραφεί όλο το κτίριο. Έχει πυρασφάλεια, αλλά δεν λειτούργησε», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Νίκος Καρώνης.
Ο κ. Καρώνης μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ κάνει λόγο για ζημιά που πλησιάζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Η εταιρεία, ξεκίνησε το 1965 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα.
gj6v25r9mvu7ev2wo12l1k2d80xg3cnu
Σήμερα λειτουργεί σε ιδιόκτητο κατάστημα 3.000 τ.μ. με ιδιόκτητη αποθήκη 3.000 τ.μ. και απασχολεί πάνω από 32 εργαζομένους.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, τηλεοράσεων, κλιματιστικών και ηλεκτρικών ειδών β' διαλογής.
Ευρύτερα γνωστή έγινε από τα δώρα που προσφέρει, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών.
Όπως είναι γνωστό ο Νίκος Καρώνης έδινε δώρα μέσα από τις εκπομπές του Γιώργου Παπαδάκη, αλλά και από εκπομπές του «Ε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive