Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

ΤΟΝ "ΕΣΤΗΣΕ" Ο ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΤΟΝ ΑΛ6

Φωτογραφία του χρήστη Only true.

Ίσως εντός του Σαββατοκύριακου να πραγματοποιηθεί η τηλεφωνική επικοινωνία του Ζόραν Ζάεφ με τον Αλέξη Τσίπρα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, όπως ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη, σημειώνοντας ότι δεν θα γίνει σήμερα....
  Τα ίδια κυβερνητικά στελέχη ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή και τόνιζαν με νόημα ότι «είμαστε στο τελικό στάδιο».  Νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στο Epsilon επανέλαβε ότι «μέχρι να συμφωνηθούν όλα δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα» και τόνισε για μία ακόμα φορά, ότι οι κυρίαρχες προϋποθέσεις για την εξεύρεση λύσης είναι το erga omnes και η συνταγματική αναθεώρηση, ζητήματα τα οποία αν δεν γίνουν αποδεκτά, «δεν θα γίνει καμία συμφωνία».  «Αυτό έχει γίνει σαφές και καθαρό από την πρώτη στιγμή» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive