Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. Χαχαχα!! και το άθροισμα 138%!!! ρε δεν πάτε στο διάολο παλιομαλάκες, αγράμματοι, αστοιχείωτοι, νούμερα, αριστερά μορμολύκεια, τέρατα, ανθέλληνες!!!

Στις 8 ποσοστιαίες μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Prorata για τη δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων....

Σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική καταγραφής της πρόθεσης ψήφου, η ProRata καταγράφει τις ατομικές απαντήσεις για την πιθανότητα ψήφου για καθένα κόμμα και υπολογίζει τα ποσοστά δυνητικής εκλογικής επιρροής κάθε κόμματος, αθροίζοντας τα ποσοστά εκείνων που έχουν δηλώσει ως ίση ή μεγαλύτερη του 50% την πιθανότητα να επιλέξουν κάθε κόμμα.
Συνεπώς, το άθροισμα των ποσοστών δυνητικής εκλογικής επιρροής όλων των κομμάτωνστον τελικό πίνακα είναι μεγαλύτερο του 100%.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για την Εφημερίδα των Συντακτών. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 14%.
Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων: 
ΣΥΡΙΖΑ 26%
ΝΔ 34%
Χρυσή Αυγή 9%
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 14%
ΚΚΕ 13%
ΑΝ.ΕΛΛ. 4%
Ένωση Κεντρώων 7%
Λαϊκή Ενότητα 5%
Πλεύση Ελευθερίας 5%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 5%
ΜεΡΑ25 5%
Εθνική Ενότητα 5%
Ελληνική Λύση 6%

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive