Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τους γύρισαν την πλάτη οι πολίτες. Δεν γεμίζανε ούτε ταξί οι φεστιβαλιστές για την ελεύθερη «φούντα». ΦΩΤΟ

❱❱ Μεταξύ... συγγενών και φίλων έγινε το Σάββατο στο Σύνταγμα το 14ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Κάνναβης, αφού γέμισαν μόνο τα... παγκάκια της πλατείας, παρά τις φιλοδοξίες των διοργανωτών για μεγάλη συμμετοχή και τον μακρύ κατάλογο των φορέων που συμμετείχαν!...

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης Global Marijuana March, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 300 πόλεις σε όλο τον κόσμο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, και περιελάμβανε μουσική, ενημέρωση του κοινού για τα οφέλη της κάνναβης σε ασθένειες και άλλες χρήσεις, και συνέντευξη Τύπου. Βασικό ζητούμενο της εκδήλωσης ήταν να σταματήσει κάθε δίωξη για τη χρήση κάνναβης και να επικρατήσει πλήρης απελευθέρωση στη χρήση της.


Παρά τον πρόσφατο νόμο για τα φαρμακευτικά προϊόντα, που οι διοργανωτές χαρακτήρισαν ένα πρώτο βήμα, σημείωναν στην ανακοίνωσή τους ότι «δεν έχει έρθει καμία ουσιαστική αλλαγή είτε στο άμεσο δικαίωμα των ασθενών να λαμβάνουν το φυσικό φάρμακο κάνναβη σε όποια μορφή το επιθυμούν, αλλά ούτε και στο δικαίωμα των ενήλικων πολιτών αυτής της χώρας να κατέχουν και να χρησιμοποιούν υπεύθυνα την κάνναβη».

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive