Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το τρολάρισμα των τελευταίων ωρών στο όμορφο κατά τα άλλα πρόσωπο της βουλευτού της Ν.Δ. Κατερίνας Μάρκου.

Η πρώτη ή η τελευταία είναι που θα διεκδικήσει επάξια το Οσκαρ καλύτερης πολιτικής... κωλοτούμπας στις επόμενες εκλογές; Μια ανάγνωση και μόνο στο βιογραφικό της είναι αρκετή για να καταλάβει ο καθένας ότι από την αρχή κιόλας της πολιτικής της καριέρας, το 2012, η όμορφη Κατερίνα από το Περιβολάκι...

Λαγκαδά ήταν γνωστή για τις πιρουέτες, τα σπαγκάτ και τα ροντάτ φλικ φλακ. Α, όλα κι όλα, να τα λέμε κι αυτά, Κατερίνα μας, γιατί δεν μας έκανε καμία εντύπωση που, ενώ ως εισηγήτρια της Ν.Δ. είχες αναλάβει να εξηγήσεις τους λόγους που η αξιωματική αντιπολίτευση καταψηφίζει τη ρύθμιση η οποία επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης να γίνουν ανάδοχοι γονείς, εσύ στο τέλος ψήφισες... υπέρ!
Ετσι, μαζί με τις Ντόρα Μπακογιάννη, Ολγα Κεφαλογιάννη και Νίκη Κεραμέως, έγινες η τέταρτη «γαλάζια» βουλευτίνα που είπες «ναι» στο δικαίωμα αυτό... Fuego (φωτιά) στα μπατζάκια του πολιτικού αρχηγού σου, όπως λέει και η αγαπημένη μου Ελενίτσα Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision!
Ελα, όμως, που δεν μας εκπλήσσει καθόλου η στάση σου... Κι αυτό γιατί, ενώ άρχισες την πολιτική σου διαδρομή από τη ΔΗΜ.ΑΡ., πέρασες στο Ποτάμι, στη συνέχεια αποφάσισες να ανεξαρτητοποιηθείς και στην πορεία βρέθηκες στην... κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.! Ακόμα και οι ψηφοφόροι σου έχουν τρελαθεί, αφού δεν ξέρουν πλέον σε ποιο ψηφοδέλτιο να σε αναζητήσουν για τις επόμενες εκλογές! Και δεν θα έχουν άδικο, τόσα και τόσα που τους έκανες. Στις εκλογές του 2012 σε «σταύρωσαν» στη ΔΗΜ.ΑΡ., σε αυτές του 2015 σε βρήκαν στο Ποτάμι. Οι επόμενες εκλογές, άραγε, μετά την κωλοτούμπα σου, θα σε βρουν στη Νέα Δημοκρατία; Αναρωτιόμαστε.

2 σχόλια:

  1. μην αναρωτιέστε καθόλου!! οι πανηλίθιοι συνέλληνες θα την ξανα ψηφίσουν και θα την στείλουν στο ελεεινικό κυνοβούλιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ . ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΜΜΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive