Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Αποκλειστικό: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Ταύρο για τους δύο Αλβανούς. ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικό: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Ταύρο για τους δύο Αλβανούς (Live)
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., στον Ταύρο σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες με τις οποίες οι δύο επικίνδυνοι Αλβανοί ισοβίτες, που κατάφεραν και δραπέτευσαν στο λιμάνι του Πειραιά...
κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους σε φυλακές των Χανίων, βρίσκονταν στη περιοχή. Αστυνομικοί πραγματοποιήσαν έρευνες ακόμα και μέσα σε αποθήκη, ενώ αναζήτησαν και υλικό από κάμερα ασφαλείας γειτονικού κτιρίου.
1
Πρόκειται για τον Χαλίλι Τζουλιάνο, γνωστό και ως «Νίκο» καθώς και τον Ντότζι Αλφόνσο.
Ο Χαλίλι Τζουλιάνο έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια καθώς στις 29Νοεμβρίου του 2011 είχε δολοφονήσει με μία σφαίρα στο κεφάλι, έναν ομοεθνή του στην Καλαμάτα, τον Φιλίπ Μεζάι , ύστερα από συμβόλαιο θανάτου , εντολέας του οποίου ήταν Έλληνας κακοποιός,  νονός της νύχτας , έγκλειστος των φυλακών .
Ο αδίστακτος Αλβανός κακοποιός δεν είχε σταματήσει εκεί. Με απίστευτη αγριότητα δολοφόνησε και το μόλις 2,5 ετών αγοράκι του θύματος, που είχε βρεθεί δίπλα στον πατέρα του.
Ακολούθησε και δεύτερη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ η σύλληψη του έγινε μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο Πόρτο Ράφτη.
Ο δεύτερος Αλβανός δραπέτης που έχει καταδικαστεί σε ισόβια , τον Μάρτιο του 2015 είχε σκοτώσει ιδιοκτήτη ψιλικών στην Ελευσίνα . Λίγο καιρό πριν από αυτή τη δολοφονία, κατά τη διάρκεια ληστείας σε σπίτι στον Ασπρόπυργο είχε ξυλοκοπήσει μία ηλικιωμένη η οποία υπέκυψε λίγες ημέρες αργότερα στα τραύματά της.

1 σχόλιο:

  1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ;
    1.Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018
    Πανεθνικό Συλλαλητήριο, «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» (Βίντεο)
    ► «Η Ελλάδα ΔΕΝ αιχμαλωτίζεται» στο Σύνταγμα την Κυριακή 13 Μαΐου 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=b6dPEfFTTCI
    2. Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018
    Πανεθνικό Συλλαλητήριο, «Η Ελλάδα δεν αιχμαλωτίζεται» (Βίντεο)
    http://www.katanixis.gr/2018/05/blog-post_62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive