Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για να μην σας δουλεύουν αυτες τις μέρες συνέχεια ..

Το γνωριζατε οτι το πραγματικο ονομα του Μαρκ Ζουγκερμπερκ ειναι Jacob Greenberg και οτι ειναι εγγονος του Ντειβιντ Ροκφελλερ; Στα Γερμανικα Ζουκερμμεκ σημαινει το “το γλυκο βουνο” η το “ζαχαρενιο βουνο” …
οπου στα αγγλικα το sugar παραπεμπει και στην επιτυχια η στην κονομα ..πολυ περιεργη συμπτωση για τον ιδιοκτητη του facebook αν αναλογιστουμε οτι το facebook ειναι ενα χρυσο βουνο απο πληροφορια!!!! πολλων δις δολλαριων αν αυτες τις πληροφοριες της εξαγεις …απο ας πουμε λαθος χαρ χαρ χαρ !!!!….
Οι ροθτσαιλντ…η γνωστη οικογενεια επικυριαρχων εχει το δεκα% απο τις μετοχες του facebook ..οπου και η ιδια οικογενεια εχει και σχεδον ολες της τραπεζες στον πλανητη … σχεδον το 95% .. με τον ενα η τον αλλο τροπο!
Τωρα ειναι γνωστο οτι η εταιρια και ο μαρκ χρηματοδοτηθηκαν με 500.000.000 δολαρια απο μια τραπεζα που ανηκει στην CIA !!! Και αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια ….
Ακομα θεωρεις οτι το facebook δημιουργηθηκε απο εναν βαρετο και αγνωστο κολεγιοπαιδι σαν τον Μαρκ ;…και η επιτυχια του δεν εχει να κανει τιποτε με το οτι καποιοι βγαζουν δισεκατομυρια απο τα στοιχεια σου; …Να μιλησω και για την επιβολη στην κοινη γνωμη μεσω του ελεγχου της πληροφοριας η να σταματησω εδω ;
Μπα σταματαω … Ολα αυτα και λιγα δικα μας λεει η παραπανω φωτο …αν ειναι αληθεια η οχι καλο ειναι να το ψαξετε μονοι σας πριν ερθουν οι “δημιουργοι” της αληθειας να σας πουν τι ειναι αληθεια και τι οχι ..!!
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

5 σχόλια:

  1. το facebook,είναι εργαλείο χειραγώγησης προσέξτε τι δημοσιεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δημοσιεύονται τέτοιοι ισχυρισμοί, πρέπει συγχρόνως να δημοσιευτούν στοιχεία που να τα αποδεικνύουν. Που είναι τα αποδεικτικά στοιχεία εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν δημοσιεύονται τέτοιοι ισχυρισμοί, πρέπει συγχρόνως να δημοσιευτούν στοιχεία που να τα αποδεικνύουν. Που είναι τα αποδεικτικά στοιχεία εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι άλλα στοιχεία θέλετε ρε εθελοντές ηλίθιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτε δεν μπήκα στην διαδιακασία να εγγραφώ στο facebook ούτε τότε που ξεκίνησε ουτε τώρα που είναι δημοφιλές. Είπα σε πολλούς φίλους μου να μήν γίνουν "πρόβατα" κάποιοι με άκουσαν και κάποιοι όχι... Δεν υπάρχει ασφάλεια καμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive