Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Είπε ο Χριστός “Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου”, όταν είδε τους Έλληνες… και γίναμε για τους εβραίους το έθνος το μισητό. Και έτσι, από εωσφόροι που ήμασταν (το όνομα Εωσφόρος σημαίνει “αυτός που φέρνει την αυγή”) και μοιράζαμε το Φως της Αγάπης του Θεού στην γη, δηλαδή....
την αυγή των ανθρώπων, αυτοί άλλαξαν την έννοια της λέξης σε διάολο (= η γνώση που σε διαβάλλει) και έκτισαν στα μυαλά του ανθρώπου το καλό να ναι το κακό, και το κακό (η παιδεία τους δηλαδή που έχουμε στα σχολεία των παιδιών μας) να είναι ο τρόπος ζωής μας!
Κι έτσι κι ο Πάπας που είναι αδερφόθεος με τους Εβραίους λέει :
Η ιδέα της κατάκτησης είναι σύμφυτη με τη ψυχή του ισλάμ, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε με την ίδια ιδέα της κατάκτησης το τέλος του ευαγγελίου του Ματθαίου όπου ο Χριστός στέλνει τους μαθητές του σε όλα τα έθνη.”….παραφράζοντας το κείμενο ” Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τὰ ἔθνη, βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος,διδάσκοντες αὐτοὺς τηρεῖν πάντα ὅσα ἐνετειλάμην ὑμῖν· καὶ ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. Ἀμήν” …κτίζοντας μια γνώση που δεν υπάρχει να υπάρχει, μετατρέποντας την αλήθεια σε κάτι άλλο.
Και αυτουνού του Πάπα, ο Βαρθολομαίος φιλά το χέρι, δηλαδή ασπάζεται το πνεύμα του, που είναι το ίδιο με το πνεύμα των εβραίων κανιβάλων, παιδεραστών, ομοφυλοφίλων, όπως το ασπάζονται όλοι οι σημερινοί ιεράρχες της εκκλησίας της Ελλάδος.
SOCRATESNIOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive