Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ;; Συνέλαβαν και φόρεσαν χειροπέδες σε 93χρονη επειδή δεν είχε πληρώσει ενοίκιο! ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ



Όμορφος κόσμος, καπιταλιστικά πλασμένος. Στις φυλακές της επαρχίας Lake County στη Φλόριντα των ΗΠΑ πέρασε τα 93α γενέθλια της μια ηλικιωμένη επειδή δεν είχε πληρώσει ενοίκιο τριών μηνών...
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έπειτα από σχετική καταγγελία της ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων οίκου ευγηρίας, άντρες της αστυνομίας έφτασαν στην κατοικία της Χουανίτα Φιτζέραλντ ζητώντας της να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η 93χρονη αρνήθηκε και οι αστυνομικοί…. μετέφεραν δια της βίας τη γυναίκα στο περιπολικό, οδηγώντας την στο τοπικό κρατητήριο.  Δημοσιογράφος του τοπικού σταθμού News 6 που πήγε στις φυλακές προκειμένου να πάρει συνέντευξη από την προφυλακισμένη υπερήλικα, είδε την 93χρονη ντυμένη με την κλασσική πορτοκαλί φόρμα των φυλακών και με μελανιές στους καρπούς της. Σύμφωνα με την εκδοχή της Φιτζέραλντ, η ίδια είχε επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του σπιτιού τον περασμένο Οκτώβρη προκειμένου να πληρώσει το ενοίκιο, αλλά δεν έλαβε απάντηση.
 Η 93χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και παραπέμπεται σε… δίκη που θα γίνει στις 27 Δεκέμβρη. Δείτε το βίντεο της σύλληψης της Χουανίτα Φιτζέραλντ:  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive