Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα... προς το παρόν! Γράφει η Εύη Λασκαρίνα.. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ζήσε το χάλι σου στην Ελλάδα... προς το παρόν!
 Η άνοιξη μπήκε για τα καλά κι όλοι είναι απασχολημένοι, πρώτα με τις πασχαλινές διακοπές κι έπειτα με το που θα πάνε να λιαστούν και να πιούν καφέ.  Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει, ότι το κράτος το οποίο έμαθαν να βρίζουν, αλλά παρόλ' αυτά να το απομυζούν, σε λίγο θα γίνει ο απόλυτος δυνάστης τους...
και μάλιστα ότι θα εξαρτάται η επιβίωσή τους μόνο από αυτό.Ο καιρός που ένας νέος μπορούσε να φύγει από το σπίτι ή το χωριό του, να πάει να βγάλει κάποια χρήματα με τη δουλειά του και μετά να γίνει αφεντικό του εαυτού του, κάνοντας μια δική του δουλειά, ώστε να επιβιώσει, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Το δόγμα της κυβέρνησης, που διοικεί την Ελλάδα σήμερα, είναι να δίνονται σε όλους επιδόματα, ώστε να εξασφαλίζεται η ισότητα, χωρίς κανείς να ξεχωρίζει, ειδικά, λόγω εισοδήματος.
Κάθε επιχερηματίας εξαναγκάζεται ήδη, να πληρώνει αδρά την πολιτική των επιδομάτων και των παροχών αλληλεγγύης, με την αρπαγή του πλούτου (όπως επίτηδες τον χαρακτηρίζουν) που παράγει από το κράτος, μέσω φόρων και χαρατσιών τόσο υψηλών, που απειλούν τη δυνατότητά του να συνεχίσει να παράγει πλούτο. Άσχετα με το αν, ως "πλούτος" χαρακτηρίζεται ακόμα και το ψωμί που αγωνίζεται ο καθένας να κερδίσει για να επιβιώσει, κανείς δεν πρέπει να είναι κύριος του εαυτού του και να ελέγχει το πως επιλέγει να ζει.
 Κανείς δεν δικαιούται να μιλήσει για τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα μας, λόγω της ανεξέλεγκτης "μετανάστευσης". Όποιος μάλιστα, διαφωνεί με τις εντολές του κράτους διώκεται ποινικά και χαρακτηρίζεται ρατσιστής.

 Αν δεν συμφωνείς με την πολιτική ορθότητα που επικρατεί στο κρατικό γίγνεσθαι διώκεσαι ποινικά ή χαρακτηρίζεσαι ρατσιστής.


 Αν προσπαθήσεις να αμυνθείς όταν μπαίνουν στο σπίτι σου ληστές να σε σκοτώσουν, χαρακτηρίζεσαι άνθρωπος του Φαρ Ουέστ και των άκρων, ενώ ρητά, όπως δηλώνει ο υπουργός που προστατεύει τον πολίτη, μόνο το κράτος ασκεί νόμιμη βία!
Ακούστε στο 1:25 λεπτό του βίντεο, τον υπουργό να δικαιώνει τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, όταν επεσήμανε το θέμα στο άρθρο του : Η απάτη της δημοκρατίας.

 Αν λοιπόν ζούμε ήδη στην εποχή της απατηλής δημοκρατίας και μάλιστα εκπαιδευτήκαμε έτσι, ώστε να μην βλέπουμε ότι ζούμε σε συνθήκες υποδούλωσης, φανταστείτε τι θα δούμε πολύ σύντομα στο μέλλον, μετά τις αλλαγές που έρχονται και θα καταστήσουν το κράτος απόλυτο ελεγκτή και δυνάστη, αρχής γενομένης με την αλλαγή του Ελληνικού Συντάγματος.
Αλλαγές, τις οποίες οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν καν το τι αφορούν, πόσο μάλλον το που οδηγούν κι ανέμελα υποστηρίζουν ότι να 'ναι.
Τη θλιβερή αυτή διαπίστωση θα την κάνετε, αν δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


Υπάρχουν ήδη ενδείξεις, που θα πρέπει να μας ανησυχούν, για το τι θέλει να αλλάξει η αριστερά, στο σύνταγμα της χώρας και ξαφνικά καλεί τις αριστερές δυνάμεις σε συσπείρωση, ώστε να το πετύχει. Ας θυμηθούμε εδώ:
Κυβερνητικοί βουλευτές κάνουν δηλώσεις,  που πραγματικά, θα πρέπει να ανησυχούν τους Έλληνες, για το τι θα μπορούσαν να βάλουν μέσα στις αλλαγές αυτές.

Οι δηλώσεις της κ. Παπακώστα, για "αλλαγές, σχετικά με άμεση εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό, για απομάκρυνση από το πρωθυπουργικό μοντέλο «με τις παθογένειες και τις αρρυθμίες του" και η περιβόητη αλλαγή περί της ευθύνης των υπουργών, μάλλον μπορούν να θεωρηθούν ως το τυρί, που οδηγεί στη φάκα.
 Τη στιγμή που κρατούνται δυο Έλληνες αξιωματικοί όμηροι από τους Τούρκους και η κυβέρνηση δεν ξέρει τι της γίνεται επί του θέματος, όπως ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ομολογεί
 αντί να υπάρχουν κυρώσεις απέναντι στους Τούρκους και σκληρά αντίποινα, έχουμε τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, να δηλώνει: «Οι όποιες επιχειρηματικές επαφές με την Τουρκία όχι μόνο δεν πρέπει να ανακοπούνε, αλλά και να ενισχυθούν όπου υπάρχει δυνατότητα αμοιβαίας και επωφελούς συνεργασίας».
Τι συνεργασία μπορείς να κάνεις με τον εχθρό και να αφήνεις χώρες όπως η Ρωσία, που έχουν έμπρακτα δείξει το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις πολύ πιο κερδοφόρες για τη χώρα μας, απέξω;
 Μήπως έχουν αρχίσει πάλι οι πιέσεις των εντολών απ' έξω, οι οποίες δόθηκαν προς εκτέλεση στην παρούσα κυβέρνηση, που εμφανίζει μια άνευ προηγουμένου προθυμία στο να αποδομεί την Ελληνική κοινωνία, τη θρησκεία και την ιστορία; Άλλωστε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνης δήλωσε, ότι το νομοσχέδιο για τα αδέσποτα ζώα απορρέει από τις ευρωπαϊκές συμβάσεις, οπότε ούτε εκείνο είναι κάτι που σκέφτηκε η Ελληνική κυβέρνηση. Η αναθέρμανση της υπόθεσης του Σκοπιανού έγινε πάλι, με πρωτοβουλία των ξένων δυνάμεων. Τι ακριβώς συμβαίνει; Σε τι κατάσταση θέλουν να φέρουν τη χώρα μας οι ξένες δυνάμεις;
 Μήπως αυτή τη φορά πάμε σε κάτι πολύ χειρότερο, αν αναλογιστούμε και τα λόγια της πρώην προέδρου της Βουλής, Άννας Ψαρούδα Μπενάκη, που από το 2005 μίλησε για προώθηση της ενοποίησης της Ευρώπης με ψήφιση νέας Συνταγματικής Συνθήκης! Καταλήγει μάλιστα, αφού λέει όλα αυτά που ήδη βλέπουμε να γίνονται στις μέρες μας για συρρίκνωση εθνικών δικαιωμάτων και συνόρων και μεταβολές δικαιωμάτων των πολιτών, σε κάτι πολύ χειρότερο, που είναι οι Νέες Μορφές Διακυβέρνησης!
Ποιές είναι αυτές οι νέες μορφές διακυβέρνησης; Μας φέρνουν πάλι από την Ευρώπη κάτι, που είναι κρυμμένο μέσα στα μνημόνια, που ποτέ κανένας δεν μαθαίνει τι γράφουν και που τώρα πρέπει να μπει σε εφαρμογή με την αλλαγή του Ελληνικού Συντάγματος; Σίγουρα κάτι κρύβεται εδώ και πρέπει ο Ελληνικός λαός να είναι σε εγρήγορση κι όχι να συνεχίζει να κοιμάται!
 Ας μην ξεχνάμε ότι η χώρα μας, από το 2015 που βγήκε η αριστερά, μέχρι σήμερα, αποτελεί τόπο πειραμάτων, που σκοπό έχουν να κάνουν το τελικό τεστ, πριν την επιβολή της παγκόσμιας κυβέρνησης από τον Αντίχριστο. Αν όλα πάνε καλά στη χώρα των ατίθασων Ελλήνων και περάσουν όλα τα μέτρα καταδυνάστευσης των λαών, τότε η επιτυχία του παγκόσμιου κράτους θα είναι σίγουρη.
 Τότε τα χάλια που ζούμε εδώ στην Ελλάδα τώρα, δεν θα συγκρίνονται με κανένα άλλο κράτος του κόσμου και θα εφαρμοστούν έτσι από τη σκοτεινή ελίτ, ώστε να τα ζήσουν όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive