Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

H Αντίδραση του Πούτιν όταν ιερέας του φίλησε το χέρι!!! ΔΕΙΤΕ τι έκαναν Έλληνες πολιτικοί σε παρόμοιες περιπτώσεις. ΒΙΝΤΕΟ

H Αντίδραση του Πούτιν όταν ιερέας του φίλησε το χέρι!!! ΒΙΝΤΕΟΗ αμήχανη στιγμή, κατά την οποία ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, δέχεται χωρίς να το περιμένει, χειροφίλημα από ιερέα, κατά την επίσκεψή του στη μονή Βαλαάμ! Ο Ρώσος πρόεδρος καθώς χαιρετά αρκετούς παρευρισκομένους στην είσοδο της μονής, δέχεται απρόσμενα το χειροφίλημα ενός ιερέα, αλλά η αντίδρασή του δείχνει και την ποιότητα του χαρακτήρα του, όπως θα παρακολουθήσετε:...

 Αυτή η σκηνή δεν μπορεί να μη θυμίσει σε μας τους Έλληνες πως αντιδρούν οι δικοί μας πολιτικοί στις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών τους.
Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη:
 


Χρειάζονται πολλά έτη παιδείας σε αυτή τη χώρα, μέχρις ότου καταφέρουν οι πολιτικοί μας να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο, σε αυτού του είδους εκδηλώσεις θαυμασμού από τα πλήθη που σαγηνεύουν.

 Για τα έτη που χρειάζονται για να αλλάξει η νοοτροπία του λαού, χρειάζεται όχι άρθρο, αλλά ολόκληρη μελέτη, που δεν μπορεί να γραφεί στο παρόν άρθρο. Σε γενικές γραμμές όμως, όλοι γνωρίζουμε πως φτάσαμε ως εδώ.
Το θέμα είναι τι θα κάνουμε από δω και πέρα, ώστε να γλυτώσουμε από αυτόν τον κατήφορο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive