Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... Άφριν Κλεφτοκοτάδες και ΛΕΛΗΛΑΤΕΣ οι Τούρκοι κομμάντος του «Κλάδου Ελαίας» - ΒΙΝΤΕΟ


Κλεφτοκοτάδες και πλιατσικολόγοι 
αποδεικνύονται με βάση τα ντοκουμέντα που έχουν γίνει viral στα social media, οι Τούρκοι κομμάντος που υψώνουν τον "Κλάδο Ελαίας" στο Άφριν της Συρίας. Η κατ'ευφημισμόν μάχη κατά της τρομοκρατίας, που εξήγγειλε με το "φιρμάνι" του ο "Σουλτάνος"....
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξελίσσεται σε έναν εφιάλτη με απόκοσμη όψη, με ατελείωτες λεηλασίες και μπαράζ βασανιστηρίων ακόμη και ακρωτηριασμένων αιχμαλώτων.  Εικόνες που σοκάρουν από την λυσσαλέα εκδήλωση της ακραίας βίας και του φανατισμού κόντρα σε κάθε έννοια ανθρωπισμού ακόμη και αυτού που οι αρχές του πολέμου σέβονται. Όπως αυτό το ντοκουμέντο με τον Κούρδο μαχητή, που μετά την αιχμαλωσία του, και τον ακρωτηριασμό υποβάλλεται σε βάναυσα βασανιστήρια. Πεσμένος στο έδαφος και σχεδόν αναίσθητος, χτυπιέται ανηλεώς από τους Τούρκους στρατιώτες και τους αλαλάζοντες υποστηριχτές τους.


"Απογυμνώνουν" τα νοικοκυριά, φορτώνοντας σε αγροτικά αυτοκίνητα σχεδόν αυτούσια την οικοσκευή, τα στρώματα, τις κουβέρτες, ενώ ξηλώνουν και μέρος των οικημάτων όπως τις αλουμινένιες πόρτες.




onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive