ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΟΧΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ!!" ΣΗΜΕΡΑ "ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ" ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΕΜΑΛΑ
Συνάντηση με τον ειδικό διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς, θα έχει σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς από κοινού με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νικόλα Ντιμιτρόφ,στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων τις οποίες έχει ήδη αναγγείλει...
ως μέρος της διαπραγματευτικής διαδικασίας για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας, ο Μ. Νίμιτς.  Ο Ν. Κοτζιάς, πριν από τη συνάντησή του με τον κ. Νίμιτς συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην αυστριακή πρωτεύουσα με τον ομόλογό του Ν. Ντιμιτρόφ.  Οι δύο άνδρες( ο Θεός που δεν πιστεύουν να τους κάνει) θα έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν και σήμερα, αυτή τη φορά υπό την παρουσία και του Μάθιου Νίμιτς σε συνέχεια των διαβουλεύσεων που πλέον γίνονται επί του χάρτη πώλησης των πάντων, που σχεδίασε η Ελλάδα. Το «τετ α τετ» τους δεν ήταν διόλου τυχαίο, αλλά ιδιαίτερα σημειολογικό, σύμφωνα με έγκυρους πολιτικούς συντάκτες. Περνάει ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι όχι μόνο τα ηνία της διαπραγμάτευσης βρίσκονται στα χέρια τους, αλλά και ότι είναι σε θέση να συνομιλούν και μόνοι τους, αποδυναμώνοντας έτσι τον ενδιάμεσο ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επιθυμούσε την απομάκρυνσή του, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο το Μαξίμου που προώθησε μία πιο μετριοπαθή στάση.  Όσο για τον Τσίμπλα; Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν στα δύο συλλαλητήρια, είναι όχλος.  «Μας λένε δηλαδή ότι στήθηκε μια υπόθεση που εξετάζεται πάνω από 1,5 χρόνο από την ελληνική δικαιοσύνη; Το αφήνω ασχολίαστο. Μήπως όμως συμβαίνει το αντίθετο; Κάποιοι έσπευσαν να αλλάξουν θέσεις για να βρουν κάλυψη στους ετερόκλητους όχλους των συλλαλητηρίων; Να πουλήσουν πατριωτισμό για να διαπραγματευθούν συγκάλυψη;».  
Οχλος λοιπόν ο λαός. 
Ελπίζουμε να λές το ίδιο, όταν αυτός ο "όχλος" θα σε ΠΟΔΟΠΑΤΑΕΙ σαν σκουλίκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive