Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Με Μασούντ και το κύπελλο στο μπάσκετ η ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη. Γιορτή με… πορτοκαλί χρώμα στο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας

Με Μασούντ και το κύπελλο στο μπάσκετ η ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη
Γιορτινό κλίμα θα επικρατήσει αύριο (17:15) στο ΟΑΚΑ, πριν την έναρξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με αντίπαλο την Ξάνθη, για την 22η αγωνιστική της Super League....
Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως το τμήμα μπάσκετ αποδέχθηκε το σχετικό αίτημα και θα βρεθεί στο στάδιο της Καλογρέζας με το κύπελλο, προκειμένου να διεξαχθεί μία μίνι-φιέστα για την κατάκτησή του.
Παράλληλα, η Ένωση θα έχει στο ματς με τους Θρακιώτες και τον Σοτζέι Μασούντ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.
Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κονέ και Λόπες, ο τιμωρημένος Μπακάκης και ο ανέτοιμος Τσόσιτς, όπως φυσικά και οι μακροχρόνια τραυματίες Μάνταλος και Γιόχανσον.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τζανετόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.
Το ποστ της ΠΑΕ στο Facebook:
00144788

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive