Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Το "ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΡΦΙ" δοσίλογος ΚΑΙ καταδότης μιλάει για ... Δημοκρατία. Δ. Παπαδημούλης: Αντιδημοκρατική και προκλητική η απαίτηση Μελανσόν. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαδημούλης καταδότης

Αντιδημοκρατική, προκλητική και διχαστική απαίτηση χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης το αίτημα του Κόμματος της Αριστεράς (PG) του Ζαν Λικ Μελανσόν να αποβληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ...
από το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ), προκειμένου να υπάρξει «καθαρότητα απέναντι στον φιλελεύθερο μανδύα» εναντίον του οποίου αγωνίζεται.

Η ανάρτηση του κ. Παπαδημούλη στο Twitter:




ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΡΦΙ
Τον κάρφωσαν σαν…  «ρουφιάνο»  τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ότι «έδωσε» κανονικά σε ξένους ευρωβουλευτές  όσους πολιτικούς συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Αυτός αποποιήθηκε τις ευθύνες, «καρφώνοντας» τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ! Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star o Πέτρος Μποτσαράκος, ο  Δημήτρης Παπαδημούλης κατηγορήθηκε ότι έστειλε στους ξένους ευρωβουλευτές κείμενο που «κάρφωνε»  ποιοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο.
Σε αυτό είχε  φωτογραφία της συναδέλφου του από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, Εύας Καϊλή,  φωτογραφία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,  αλλά και του  κτιρίου που κάηκε μετά το συλλαλητήριο.
Ο Δ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ «ΕΔΩΣΕ¨ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ «ΕΔΩΣΕ» ΤΗΝ ΚΑΪΛΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, έδειξε  τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του οποίου αμέσως ανέλαβε την ευθύνη και χαρακτήρισε «ακροδεξιούς» όσους λένε ότι κατέδωσε βουλευτές και την Εύα Καϊλή. «Ας κρίνουν οι πολίτες μόνοι τους, μακριά από ψευδείς ειδήσεις, υβριστικούς χαρακτηρισμούς και εθνικιστικές κραυγές» αναφέρει επίσης ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.   «Είναι ένα κείμενο που ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ,  όχι εγώ. Όσοι επί μια εβδομάδα με συκοφαντούν  ότι δήθεν εγώ έβγαλα φωτογραφίες, ότι δήθεν εγώ συνέταξα το κείμενο, ότι δήθεν εγώ τους λέω όλους ακροδεξιούς,  λένε απλώς ψέματα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον Σκάι 100,3.   
 «Είναι καταδότης ο Παπαδημούλης, είναι ο Δήμος Σταρένιος της πολιτικής» δήλωσε στον Θέμα 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος για το ίδιο ζήτημα.   
ΜΕ ΜΑΔΟΥΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ  TWITTER  ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
Μέχρι και ελληνικές ταινίες επιστράτευσαν οι χρήστες του  twitter, σχολιάζοντας τον Δ. Παπαδημούλη και τα όσα του αποδίδονται.
«Όταν υποστηρίζεις το καθεστώς Μαδούρο δεν σου είναι καθόλου δύσκολο να κάνεις τον ρουφιάνο στο Ευρωκοινοβούλιο», ενώ σε φωτογραφία απεικονίζεται ο Δήμος Σταρένιος, που έπαιζε τον ρόλο του  προδότη σε ελληνική ταινία (με τη γνωστή ατάκα «οι Γερμανοί είναι φίλοι μας»)  να λέει: «Η Εύα Καϊλή πήγε στο συλλαλητήριο για τα Σκόπια»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive