Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ το ΜΑΡΟΥΣΙ. Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της "χρυσής" γεροντομπεμπέκας Πατούλαινας. Αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα και βεγγαλικά - Δείτε τις φωτογραφίες

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη. Για αυτήν την ιδιαίτερη βραδιά η Μαρίνα Πατούλη φόρεσε μία μαύρη μακριά, δαντελένια τουαλέτα ενώ το τραπέζι της δεν είχε μία αλλά τρεις εντυπωσιακές τούρτες....
όλες σε κόκκινη απόχρωση, ενώ δεν έλειψαν τα βεγγαλικά. 
Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της Μαρίνας Πατούλη
Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος την είχε σχεδόν όλο το βράδυ στην αγκαλιά του. Δείτε τις εικόνες από το λαμπερό πάρτι:
ÁÈÇÍÁ - ÃÅÍÅÈËÉÁ ÔÇÓ ÌÁÑÉÍÁÓ ÐÁÔÏÕËÇ(EUROKINISSI/ÐÁÍÁÃÉÙÔÇÓ ÓÔÏËÇÓ)

1 σχόλιο:

  1. Αυτη η γυναικα κανει τα παντα για να την κοιτανε.Εχει ψυχωση με το θεμα.Δεν την νοιαζουνε οι κριτικες .Αρκει να την κοιτανε.Δεν εχει καν αισθηση του καραγκιοζη.Σε οποιονδηποτε γινοταν ετσι ρεντικολο,κατι θα τους ελεγαν οι κοντινοι τους ,για να μην ρεζιλευονται και ρεζιλευουν και τους ιδιους.Απλα ειναι μια βλαχοκατινα.Αν και νομιζω οτι χρειαζεται επειγοντως ,ομαδα ψυχιατρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive